Jump to content

Castry Graphics

CaStRy
 Share

Recommended Posts

Cea mai buna e cea cu nokia ;) , la text mai trebuie sa lucrezi...renderul incearca sa il integrezi mai bine, culorile nu prea se potrivesc la creatia numarul 2 si 3 :D. asta e parerea mea...nu trebuie neaparat luata in considerare :)

Edited: Miam amintit :)) , cineva mia dat un sfat "foloseste smudge tool pentru backgroud :) arata mult mai bine" si are dreptate

Cea mai buna e cea cu nokia ;) , la text mai trebuie sa lucrezi...renderul incearca sa il integrezi mai bine, culorile nu prea se potrivesc la creatia numarul 2 si 3 :D. asta e parerea mea...nu trebuie neaparat luata in considerare :)

Edited: Miam amintit :)) , cineva mia dat un sfat "foloseste smudge tool pentru backgroud :) arata mult mai bine" si are dreptate

Multumesc pt sfaturi...o sa le pun in aplicare..

Lucrarea e facut dupa un tut...o sa incerc sa fac ce ai spus tu

eu tiam zis sa vezi daca nu ar sta mai bine..nu trebuie sa asculti neaparat..sunt lucrari la care merge pus blending , dar parca aici nu sta bine, nu? Iar cu textul incearca sa il asezi cat mai bine si integreaza-l

Wizzaaaard! Don't use my opinions =)).

haha, kidding.

well, Castry, incearca sa urmezi un tutorial, 2 de ale mele. poate iti va fi de folos.

si, incearca sa reunti la text, use SMUDGE TOOL FTW!

Wizzaaaard! Don't use my opinions =)) .

haha, kidding.

well, Castry, incearca sa urmezi un tutorial, 2 de ale mele. poate iti va fi de folos.

si, incearca sa reunti la text, use SMUDGE TOOL FTW!

Scuze Mr.Blanita :)) dar incercam sa il ajut... asa tiam luat cateva din sfaturi =)) cat trebuie sa stau la jail pentru asta =)))) :)))

Scz de off , gata terminam cu spam-ul :)

CAStry dc mai esti designer wa? dc te lauzi cu creatiile altora de cand aia cu nokia ai facut-o u wa

designer ripper multe creatii nu is facute de tine

abia ultimele creatii se vad ca is facute de tine ... riperr

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.