LeGaLiZe Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Nu ai fost dat afara din acest motiv . Daca vrei sa sti motivele ti le voi enumera. 1). Ai fost inactiv la Sectiunea Photoshop . 2). Creatiile tale nu sunt unele de graffer ( Rest In Peace ). 3). PSD-ul acela nu dovedeste nimic , acelasi PSD mi la dat si EdimaxD. @ Aici nu e chat , daca mai postat suspend amandoi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaStRy Posted August 31, 2009 Author Share Posted August 31, 2009 1. nu am fost dat afara , eu am plecat de buna voie...uitate la cererea lui bello de designer 2. vreau sa lamuresc treburile 3. mai taci ca ai 9 ani.. @ edi .. knd e facuta creatia?zii si tu aproximativ Bello vezi ca nu vorbii urat.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeGaLiZe Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Am nou ani 9 ? Ce zici de cei 14 ai tai ... Pentru asta warn up and closed , alta data revizuiesteti limbajul. Daca vrei sa iti dovedesc ca ai fost dat afara da-mi pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts