Jump to content

Tow Truck Company - Anunţuri importante / Important announcements

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna seara,

Asa cum am hotarat la sedinta:

1. O sa facem un program de evenimente care va avea structura asa :

• - Mircurea intre orele 20:00 - 22:00 (saptamanal)
  • - Sambara intre orele 19:00 - 21:00 (saptamanal)
  • - Responsabil cu evenimentele va fii Antycus (in lipsa lui JpNz sau Eu)
  • - Posibil sa nu putem intra niciunul din noi in aceste zile, nu este nimic grav.
  • - Bugetul pentru evenimente va fi 50.000 $
  • - Antycus poate distribui bani cum vrea el( poate face 2 evenimentre intr-o zi: ex miercurea cu premiu 15.000 fiecare, resul de bani vor fii folositi sambata.).
  • - Prezenta NU este obligatorie !
  • - Prezenta la evenimente va conta la rank up(Antycus va face o lista dupa fiecare eveniment si imi va da pm cu cei prezenti)
  • - Cine nu asculta de Organizator va fi sanctionat ca atare(in functe de gravitatea faptelor)
  • - Daca nu dati dovada ca sunteti civilizati si organizati ANULEZ TOTUL.
  • - Daca aveti orice problema in legatura cu evenimentele imi dati PM DOAR MIE.

2. Probleme administrative.

• Cine mai cere rank up, indiferent prin ce mijloc /f, /c, /w, /cw, /sms PM etc. primeste automat FACTION WARN
  • De asemenea va aduc aminte cateva reguli despre chat-ul factiuni.
  •     
        Nu aveţi voie să faceţi spam sau să folosiţi caps-lock. Cine încalcă regula va primi Advertisment Verbal - Faction Warn.(in functie de caz)
        Nu aveţi voie să vorbiţi urât sau să înjuraţi. Cine încalcă regula va primi Faction Warn sau /uninvite (în funcţie de caz).
        Nu aveţi voie să vă certaţi. Cine încalcă regula va primi Faction Warn sau va fi demis (în funcţie de caz)
        Nu întrebaţi de rank-up sau de prime. Cine încalcă regula va primi Faction Warn.
        Nu aveţi voie să daţi /togfam, pedeapsă: Faction Warn.Excepţie făcând membrii rank 4+ care dau test log cu 2 sau mai multe persoane.

Edited by Tovarasu AlexXXXD

ȘEDINȚA

- Duminică, 21.12.2014, ora 20:30.

- În cazul în care doriți să vă învoiți, citiți cu atenție regulile din topic-ul în care vă puteți învoi.

- Dupa cum stiti la sfarsitul seditei voi acorda salariile, ca de obicei.

- Doresc prezenta maxima deoarece:

• Este vacanta
  • Este ultima sedinta din acest AN
  • Am lucruri importante de anuntat

- Nu o sa accept invoiri cu motive banale: "nu stiu daca ajung", "fac cererea preventiv", etc.

ANUNȚ

Deoarece vin sarbatorile de iarna, si am intrat in vacanta, nu vreau sa va "sufoc" cu rapoarte, activitati etc, de aceea am hotarat sa va scutesc de rapoarte pe perioada 21/12/2014 - 04/01/2015. Primul raport obligatoriu va incepe din data de 04/01/2015 ora 00:00.

Daca faceti rapoartele pe perioada cat sunteti scutiti nu se va tine cont de el la rank up, doar la best-ul lunar nu si la cel saptamanal.

Prima sedinta se va tine in 11/01/2015.

Prentru nelamuriri sau probleme legate de acest aspect imi dati PM si va raspund in cel mai scurt timp.

SALARII

Maine 24/12/2014 la ora 15:00 voi acorda salariile pe saptamana 14 - 21/12/2015. Nu facem sedinta, trebuie sa fiti doar online, nu este nici OBLIGATORIU, doar cine vrea salariu si cine trebuie sa primeasca ( cei care au primit Faction Warn nu primesc salariu).

ȘEDINȚA

- Duminică, 11.01.2015, ora 20:30.

- În cazul în care doriți să vă învoiți, citiți cu atenție regulile din topic-ul în care vă puteți învoi.

- Doresc prezenta maxima deoarece:

• Este prima sedinta din acest an.
  • Nu a mai fost sedinta de 3 saptamani
  • Am lucruri importante de discutat

- Nu o sa accept invoiri cu motive banale: "nu stiu daca ajung", "fac cererea preventiv", etc.

ȘEDINȚA

- Duminică, 18.01.2015, ora 20:30.

ȘEDINȚA

- Marti, 27.01.2015, ora 20:30.

Edited by Tovarasu AlexXXXD

Totul decurge normal pana duminica la sedinta, pana atunci isi va pune si Eura ideile cap la cap etc.

Eu am ramas rank 5 dupa cum ati vazut, ma puteti intreba orice oricand.

Cei care nu sunt de acord cu Liderul si Subliderul ce va fi ales au topic cu "Demisii".

O seara frumoasa.

ANUNȚ

• Salut, in primul rand vreau sa va multumesc pentru sustinerea voastra din aceasta seara, incepand de astazi eu sunt noul lider, sper sa va impacati cu ideea! Va multumesc! Nu o sa fiti dezamagiti.
  • In cel de-al doilea rand vreau sa va spun ca totul decurge normal saptamana aceasta, rapoartele sunt obligatorii, totul a ramas cum a fost pana acum! Nu tratati aceasta saptamana cu indiferenta!

ȘEDINȚA

• Sedinta o sa fie tinuta tot duminca seara la 20:30! Doresc prezenta cat mai mare, nu accept cereri de invoire fara motive intemeiate, iar cine este prins cu minciuna nu are cererea luata in considerare, rezultand sanctionarea sa!

Edited by South Aure

ȘEDINȚA

• Repet, sedinta se tine duminica 01.02.2015 la ora 20:30 ca de fiecare data! Vreau prezenta cat mai mare! Sunt multe de discutat tinand cont ca este prima mea sedinta in calitate de nou lider!
  • Daca nu puteti ajunge va rog faceti cerere de invoire cu motive intemeiate, nu accept orice motiv aruncat aiurea gen "nu pot sa ajung" "poate nu ajung" "fac cererea preventiv" etc.
  • Dupa sedinta o sa acord salariile! Atentie, o sa primiti si salariile restante de acum o saptamana, nu iesiti imediat dupa sedinta daca vreti salariul!
  • Tot dupa sedinta vreau impreuna cu WiSsh[ToV] si [uS]Antycus sa organizam un scurt event de tip par/impar in cadrul factiunii, nu o sa dureze mult, nu e obligatoriu! Locul unde se va tine este curtea HQ-ului iar premiul o sa fie impartit pe 3 locuri: 1) 100.000$; 2) 70.000$; 3) 30.000$; daca vreti sa sponsorizati ma cautati prin PM sau pe game pana duminica seara la ora 20:00!
  • Apropo, saptamana aceasta am trecut peste activitatea de miercuri, la fel o sa trecem si peste cea de sambata, reluam activitatile incepand de miercurea din 04.02.2015!
Edited by South Aure

ANUNT

• Si a venit momentul mult asteptat de majoritatea dintre voi, am decis sa aleg membrul care a fost promovat la functia de "Under Boss" in cadrul factiunii. Felicitari @South seLere - [uS]sLr! Sper sa nu ma dezamagesti si sa faci treaba buna alaturi de mine. Sper sa ma ajuti cat se poate de mult sa ducem Tow Truck Company spre cea mai buna cale.
  • Atentie, el este ajutorul meu, poate lua decizii foarte importante in lipsa mea, asa ca nu-l tratati peste picior! Respectati si totul o sa mearga bine!

Edited by South Aure

ANUNT

• Dupa cum am spus, activitatile saptamanale de miercuri si respectiv sambata seara o sa le anunt eu in fiecare saptamana cu doua zile inainte!
  • Miercuri 04.02.2014 la 21:00 va avea loc in cadrul factiunii un event de tip "ruleta" la restaurant Los Santos. Premiul este impartit pe doua locuri:
  • 1) 30.000$; 2)20.000$
  • Sambata 07.02.2014 la 21:00 va avea loc in cadrul factiunii un event de tip "find and bring". Ceea ce trebuie sa faceti este sa gasiti un Tow Truck ascuns de catre mine si sa-l aduceti la HQ. Premiul pe event este de 50.000$
  • Mai multe detalii despre fiecare activitate o sa primiti in ziua respectiva inainte de inceperea ei.
Edited by South Aure

ANUNT

- Pentru a putea face o cerere, trebuie să aveți rank 3, urmând ca de la rank 4 să puteți lua orice job doriți, fără a mai face cerere.

• Cei care aveti acum cerere de schimbare job le puteti pastra pana la sfarsitul perioadei cerute!

ANUNT

• Am decis impreuna cu liderul School Instructors Los Santos, [uS]Zeek, ca saptamana aceasta sa organizam o activitate intre factiuni. Este vorba despre un targ la care fiecare factiune o sa puna la bataie ceea cu ce se ocupa.
  • Aici fiecare membru din Tow Truck Company este obligat sa ofere /repair si /refill la pretul de 1$ fiecarui jucator prezent la activitate, de asemenea membrii School Instructors Los Santos o sa ofere licente la un pret redus si fara teste pentru fiecare jucator sosit la activitatea noastra.
  • Pe langa toate acestea, o sa fie si unele surprize care contin sume de bani pentru incepatori, doritorii de sponsorizari pentru aceasta actiune sunt rugati sa ma contacteze personal in game sau prin PM.
  • Activitatea o sa aiba loc sambata 7 februarie 2015 la ora 19:30 si o sa tina timp de 45 de minute, respectiv pana la ora 20:15. Totul va avea loc in curtea resedintei Ultras South (/findhouse 535). Mai multe detalii primiti in game.
  • Aceasta activitate tine locul event-ului de sambata seara care l-am anuntat in cursul acestei saptamani. Event-ul anuntat pentru sambata o sa aiba loc miercurea viitoare, pe 25 februarie 2015.
  • EDIT: La activitatea de sambata 7 februarie 2015 o sa ne ajute cu protectia membrii factiunii Verdant! Ei o sa ajute ca targul sa nu intampine doritori de DM sau alte chestii de genul.
Edited by South Aure

SEDINTA

• Maine, 8 februarie 2015 la ora 20:30 va avea loc sedinta saptamanala! Doresc prezenta cat mai mare!
  • Nu accept cerere de invoire fara motive intemeiate!
  • Cine nu este prezent si nu detine cerere de invoire va fi sanctionat cu faction warn! Cei intarziati sunt sanctionati si ei ca atare!
  • Dupa sedinta o sa acord salariile, asa ca stati online pana le primiti!

ANUNT

• Dupa cum stiti, saptamanal miercuri si sambata au loc acele mici evenimente in factiuni.
  • Miercuri am stabilit un event special de tipul "Find and bring". Am ascuns in 3 locuri diferite cate un Tow Truck iar la startul meu voi plecati de la HQ in cautarea celor 3 Tow Truck-uri pentru a le aduce inapoi la HQ. O sa primiti indicatii despre locatia lor. Un membru are voie sa castige doar o singura data. Premiul pe Tow Truck gasit este de 20.000$, asta insemnand ca premiul pus la bataie pe miercuri este de 60.000$. Mai multe detalii miercuri 11 februarie 2015 la ora 21:00!
  • Sambata 14 februarie 2015 la ora 21:00 am stabilit ca o sa aiba loc un eveniment de tip "Simon spune", locul inca nu este stabilit, o sa-l anunt in respectiva seara iar premiul este de 50.000$!
  • Activitatile acestea nu sunt obligatorii, de aceea nu necesita cereri de invoire.
Edited by South Aure

ANUNT

• Datorita multor dispute in privat cu anumiti membrii, am decis sa anulez eventurile si activitatile saptamanale.
  • Imi pare rau pentru cei ce chiar asteptau zilele de miercuri si sambata, nu am ce sa fac, nu pot continua atata timp cat imi aud reprosuri ca devine monotonie si e aiurea deja. Nici timpul nu imi mai permite sa organizez saptamanal in 2 zile activitati de genul in cadrul factiunii. Imi pare rau.
  • Am luat aceasta decizie si ramane stabilit, eventurile saptamanale iau sfarsit pentru un timp neprecizat.
  • Poate pe viitor cand o sa se simta lipsa acestor evenimente, o sa le reluam! Pana atunci, ramaneti la tractat!
  • Multumiri aduse celui ce a implementat aceste activitati , primului membru care s-a implicat in organizarea lor, @South Antycus, si nu in ultimul rand ii multumim membrului @Tovarasu WiSsh pentru organizarile recente si sponsorizarile aduse pana in prezent. Va multumesc, mai multe discutam la sedinta saptamanala!

SEDINTA

• Maine, 15 februarie 2015 la ora 20:30 va avea loc sedinta saptamanala! Doresc prezenta cat mai mare!
  • Nu accept cerere de invoire fara motive intemeiate!
  • Cine nu este prezent si nu detine cerere de invoire va fi sanctionat cu faction warn! Cei intarziati sunt sanctionati si ei ca atare!
  • Dupa sedinta o sa acord salariile, asa ca stati online pana le primiti!

ANUNT

• Probabil ati vazut noul update care consta in automatizarea raportului de activitate, totusi raportul ramane la fel saptamana aceasta!
  • La sfarsit de saptamana raportul trebuie postat ca pana acum, poze!
  • Sper sa primesc mai multe detalii despre viitorul raport, probabil o sa aflam pana duminica la sedinta, sper!
  • ATENTIE! RAPORTUL RAMANE LA FEL SAPTAMANA ACEASTA!
  • Mai multe detalii despre noul update gasiti pe rpg.b-zone.ro!
Edited by South Aure

ANUNT

• Postati rapoartele ca pana acum, ignorati noul update al rapoartelor automatizate.
  • Aveti timp din seara asta de la 23:59 pana duminica la 00:01 sa postati rapoartele.
  • Duminica la ora 20:30 are loc sedinta saptamanala!
  • Dupa sedinta acord salariile saptamanale, cel mai probabil la ora 21:00. Daca vreti sa primiti salariul nu iesiti imediat dupa sedinta!

ANUNT

• Sedinta de saptamana aceasta este anulata! Sunteti liberi duminica seara!
  • Cu ocazia aceasta, va rog aruncati o privire aici: http://forum.b-zone.ro/topic/199469-b-zone-rpg1-weekly-events/#entry3901031
  • Postati rapoartele ca pana acum, ignorati noul update al rapoartelor automatizate.
  • Aveti timp de vineri seara de la 23:59 pana duminica la 00:01 sa postati rapoartele.
  • Salariile incerc sa le acord duminica seara la 20:00! Daca doriti salariu incercati sa fiti online la ora respectiva!
Edited by South Aure

ANUNT

• A fost adaugata o noua regula care spune in felul urmator:

NU este suficientă o poza cu /call 112 pentru a dovedi că un jucător a fost omorât. Datorită unor buguri sau a unor abuzuri, dorim mai multe dovezi, care prezintă situația înainte de crimă.

• Sedinta de saptamana aceasta este anulata! Salariile le primiti daca sunteti online la ora 20:00!
  • Cu ocazia aceasta, va rog aruncati o privire aici: http://forum.b-zone....s/#entry3901031
  • Aveti timp de vineri seara de la 23:59 pana duminica la 00:01 sa postati rapoartele.

ANUNT

• Aveti timp din seara asta de la 23:59 pana duminica la 00:01 sa postati rapoartele.
  • Dupa sedinta acord salariile saptamanale, cel mai probabil la ora 21:00. Daca vreti sa primiti salariul nu iesiti imediat dupa sedinta!
  • Dupa sedinta doresc sa port o discutie cu membrii de rank 4, asa ca va rog sa va prezentati cu totii!

ANUNT

Edited by South Aure

ANUNT

• Sedinta saptamanala este anulata! Salariile si rapoartele s-ar putea sa intarzie saptamana asta!
  • Pentru nelamuriri ma cautati pe PM, incerc sa raspund in cel mai scurt timp posibil!
Edited by South Aure