Jump to content

South Aure

Donator
  • Posts

    5288
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About South Aure

  • Birthday 11/19/1997

Contact Methods

  • Website URL
    WWW.AURESTOICA.COM
  • Discord
    aurestoica #4354
  • Instagram
    aurestoica

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sibiu

Previous Fields

  • Real name
    Aure
  • RPG Nickname
    Aure.

Recent Profile Visitors

9459 profile views

South Aure's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

1.1k

Reputation

  1. I miss Tow Truck Co.

    1. AIM Marki

      AIM Marki

      omg maestre, felicitari pentru realizarile din real!! ❤️

  2. @Paul ToV mă bucur mult pentru tot ce ai realizat. Nu îmi pare rău de hotărârea luată când te-am acceptat în această facțiune și recunosc că în acele vremuri nu credeam că vei ajunge atât de departe. Felicitări pentru toate rezultatele aduse în această facțiune și pentru răbdarea de care ai dat dovadă până în prezent. Munca de lider nu a fost ușoară niciodată și când spun asta nu mă refer doar la ce trebuie să faci pe site/forum sau în joc, ci la toată munca psihică pe care o depui atunci când te confrunți cu multe situații dificile, atunci când iei decizii prin care îți afectezi prietenii, acele momente când trebuie să pui jocul înaintea vieții personale (ceea ce am urât cel mai mult). Mulțumesc pentru șansa oferită recent când ți-am fost și eu membru. Mulțumesc pentru ajutorul acordat și în special că ai dus munca mea mai departe. Sunt mândru că poate te-am inspirat și ai reușit să faci totul mai bine decât mine. Mă bucur mult că ai luat decizia de a renunța într-un sfârșit. A ajuns! Sper că lași Tow Truck Company pe mâini bune. Toate cele bune ți le doresc și sper să ne auzim cu bine! Salutări tuturor!
  3. La revedere! 

     

  4. @@South Paul, mai am câteva conturi, însă cel principal mi-a fost banat, mai am nevoie de vreo 7 8 euro să îmi cumpăr unban, însă nu e vorba de lipsa banilor, e vorba de folosul unbanului. Nu aș vrea să cumpăr unban pentru nimic, adică să intru doar să mă scărbesc de anumite lucruri care sunt clar că o să se întâmple.
  5. @@South Paul, chiar nu știu ce să fac. Nu prea cred că am ce face pe joc, nu cred că mai sunt prea apreciat sau băgat în seamă.
  6. Dor de SA:MP. :))

    1. Show previous comments  14 more
    2. South Gabita2000

      South Gabita2000

      Te astept LSPD nab :*

      Lasa ca pun eu o pila la nasu sa iti dea unban =))

    3. ToVarasu Jorge

      ToVarasu Jorge

      Do yu spic romana? Hai pe samp baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    4. South Aure

      South Aure

      Poate o să mai vin.

  7. @@South Zhao, salut. Viața mea e mai plină acum și nu am timp de SA:MP. Am un servici care îmi ocupă timpul, sala, prietena, bla bla, deci nu prea sunt șanse să ne vedem in-game. Mă bucur de cele auzite despre tine. @@South Antycus, wow. Nu mă așteptam să te mai văd pe aici. Frumoasă semnătură. @@South Edutuu, hai salut. Uite îmi era dor să văd topicul acesta. Mă uitam să mai văd ce se întâmplă cu facțiunea mea și am zis să vă salut. Viața mea e cum spuneam mai sus pentru Zhao. A voastră? Succes TTC! Remember Aure.
  8. Salut Tow Truck! Ce mai faceți? Câți din vremea mea au mai rămas în facțiune? Totul e frumos la voi? Vă e dor de mine?
  9. @@South Paul, când dai de el să-i transmiți că știu că-i plac băieții. Succes cu funcția, cred că o să te descurci deoarece ai trecut prin multe schimbări și ai idee cu ce se mănâncă fiecare parte din facțiune.
  10. @@South Zhao, felicitări pentru munca depusă, nu prea am dorit să mă implic să văd cum merge treaba cu tine la conducere, însă din câte știu despre tine cred că a fost totul foarte bine cât ai fost la cârma acestei facțiuni. Mă bucur într-un fel că ai renunțat la funcție deoarece ai o vârsta la care nu prea pot percepe potrivit acest joc, însă păcat că încetul cu încetul se duce de râpă staff-ul adevărat al acestui joc, vechea echipă de lideri, admini, helperi ș.a.m.d. Succes îți doresc și să ne auzim cu bine pe viitor. Observ că noul lider este Paul, pot spune că mă bucur de asta deoarece îl cunosc, a fost membrul meu, știu de ce este în stare și că a fost mereu alături de echipa lui. Felicitări lui și succes cu funcția. Bravo @@South Paul, sper că te vei descurca și că vei duce mai departe această facțiune. Apropo, du mai departe tradiția cu Hitler, cred că prinde bine un avatar de genul. Restul, vă salut și vă doresc succes. Felicitări tuturor care ați rămas pentru o perioadă atât de lungă alături de Tow Truck Co. Felicitări Alex, ai rămas un gay nolifer, hahaha. Remember Aure, remember Tow Company Owner Aure!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.