Greet Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Datorita Rollback-ului care a fost ieri, unii au profitat de ocazie sa mai faca niste bani pe serverul RPG. Unu si-a facut un id (Gabb.Gabriel93) si se da drept Gabb. Acesta va pacaleste ca v-ati pierdut banii si va ajuta sa ii recuperati. Va cere parola de la cont ca sa va sparga cont. Nu acceptati nimic de la el, datii ignore daca va baga in lista. Sau orice altcineva care se da drept admin, Adminii nu va vor cere niciodata parolele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rich Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Da, am dat si eu mesaje pe mess, sper ca n-a cazut nimeni victima. Multmim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazu Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Ce om fara minte , cum poti sa faci asa ceva ? se vede ca traieste lumea jocurilor , non lifer X_X .. PS : Inca n-am patit`o oricum , nici nu aveam de cand sa fac asa ceva , dar e folositor topic'ul pentru unii.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Jefferson Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Datorita Rollback-ului care a fost ieri, unii au profitat de ocazie sa mai faca niste bani pe serverul RPG. Unu si-a facut un id (Gabb.Gabriel93) si se da drept Gabb. Acesta va pacaleste ca v-ati pierdut banii si va ajuta sa ii recuperati. Va cere parola de la cont ca sa va sparga cont. Nu acceptati nimic de la el, datii ignore daca va baga in lista. Sau orice altcineva care se da drept admin, Adminii nu va vor cere niciodata parolele I-am dat add si mi-a cerut pass si nume apoi l-am injurat pana mi-a dat ignor ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gang Mihai Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 ma bagat si pe mine in lista era foarte convingator, stia mult prea multe detalii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nizza Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Din fericire nu mi s-a intamplat asta, multumim pentru avertizare. P.S.: Un admin level 6 sa ceara o parola pe care oricum o poate afla? sa fim seriosi ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beelzebub Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Ce om fara minte , cum poti sa faci asa ceva ? se vede ca traieste lumea jocurilor , non lifer X_X .. PS : Inca n-am patit`o oricum , nici nu aveam de cand sa fac asa ceva , dar e folositor topic'ul pentru unii.. Eu zic ca se vede ca traim in Romania,asa disperat dupa bani,n-am mai vazut!Si eu flamanzesc dupa bani,dar nici gesturi deastea sa nu faci....cat de prost poti fii? Am dat si eu un mass sa nu pice nimeni in plasa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIoodY Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Si eu era sa o musc cu no lifer-ul asta de baiat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLe007 Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Greet multumesc pentru aceasta informatie, mie chiar acuma mi-a dat add si eram sa ii spun parola dar intamplator am citit acest topic. iti dau +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South ZeliscU Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Buna treaba Greet. <'> Chiar trebuie banati acesti playeri (daca sunt prinsi) Numai bani bani bani viseaza.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gang Mihai Posted December 25, 2011 Share Posted December 25, 2011 Buna treaba Greet. <'> Chiar trebuie banati acesti playeri (daca sunt prinsi) Numai bani bani bani viseaza.. Scz ca ma bag, dar tu te-ai gasit sa vorbesti? Tu, care dai tepe dupa tepe, care faci ID-uri false si te dai mare om( cred ca tu ai fost si gabb asta). Tu care cumperi banii in joc pe banii reali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabb Posted December 25, 2011 Share Posted December 25, 2011 Ce poti sa te astepti de la niste nesimtiti... Totusi e bine ca ai anuntat , nici eu nu stiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.