Delgado Posted December 25, 2011 Share Posted December 25, 2011 Salutare tuturor.As dori sa fac astazi si maine(incercand sa nu ma suprapun cu Grey) un film numit ,,Misiunea X,,.As dori si un admin daca m-ar putea ajuta. Cei care sunteti interesati va rog completati urmatorul model de inscriere: Nume*: Varsta*: ID Yahoo Messenger: ID Skype: Aveti un comportament/limbaj decent?* : Stiti sa lucrati in echipa?*: Sunteti de acord sa nu faceti scandal in cazul in care nu veti primi rolul dorit?*: Sunteti de acord sa nu intrerupeti filmarile*?: Admin level: Alte precizari?: Nu va voi dezvalui prea multe detalii despre film pe moment dar le veti afla cat de curand daca va veti dori sa ma ajutati. P.S. Am nevoie de multi oameni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daryuS Posted December 25, 2011 Share Posted December 25, 2011 Nume*: daryuS Varsta*: 15 ID Yahoo Messenger: PM ID Skype: PM Aveti un comportament/limbaj decent?* : Da Stiti sa lucrati in echipa?*: Da Sunteti de acord sa nu faceti scandal in cazul in care nu veti primi rolul dorit?*: Da Sunteti de acord sa nu intrerupeti filmarile*?: Da Admin level: - Alte precizari?: Bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoomBaQ Posted December 25, 2011 Share Posted December 25, 2011 Nume*: [K.G.B]Razvan_B Varsta*: 13 ID Yahoo Messenger: baidocrazvan@yahoo.com ID Skype: Lam uitat Aveti un comportament/limbaj decent?* : Da.. Stiti sa lucrati in echipa?*: Da.. Sunteti de acord sa nu faceti scandal in cazul in care nu veti primi rolul dorit?*: Cu siguranta Sunteti de acord sa nu intrerupeti filmarile*?: Cu certitudine Admin level: Mias dori eu.. Alte precizari?: Craciun Fericit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lizz Posted December 25, 2011 Share Posted December 25, 2011 Nume*:SuSu Varsta*:17 ID Yahoo Messenger:fruits.koktail ID Skype: Nu am dar imi voi face acum. Aveti un comportament/limbaj decent?* :Da Stiti sa lucrati in echipa?*:Da Sunteti de acord sa nu faceti scandal in cazul in care nu veti primi rolul dorit?*:Da Sunteti de acord sa nu intrerupeti filmarile*?:Da Admin level: - Alte precizari?:Sper sa iasa un film super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alexyssgt Posted December 25, 2011 Share Posted December 25, 2011 Nume*:Alexys Varsta*: 13 si jumatate ID Yahoo Messenger:alex_pasaryka@yahoo.com ( sunt baiat ) ID Skype:alexysgta.bzone Aveti un comportament/limbaj decent?* : Desigur Stiti sa lucrati in echipa?*: Desigur , mai ales imi place Sunteti de acord sa nu faceti scandal in cazul in care nu veti primi rolul dorit?*: Da Sunteti de acord sa nu intrerupeti filmarile*?: Desigur Admin level: nam Alte precizari?: Sami acceptati si ma bucur ca ati citit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delgado Posted December 25, 2011 Author Share Posted December 25, 2011 Acceptati toti . Mai asteptam in continuare actori Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazu Posted December 25, 2011 Share Posted December 25, 2011 (edited) Nume*: Tazu Varsta*: 17 ID Yahoo Messenger: vladutzu02@yahoo.com ID Skype: TazuxD Aveti un comportament/limbaj decent?* : Doh , normal. Stiti sa lucrati in echipa?*: Da. Sunteti de acord sa nu faceti scandal in cazul in care nu veti primi rolul dorit?*: Da. Sunteti de acord sa nu intrerupeti filmarile*?: Da. Admin level: - Alte precizari?: Multa bafta in continuare. Edited December 25, 2011 by Tazu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanutIDC Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Nume: danut14 Varsta: 16 ID Yahoo Messenger: danut_idc@yahoo.com Id Skype: nu am Aveti un comportament/limbaj decent?; Da Stiti sa lucrati in echipa?: Da Sunteti de acord sa nu faceti scandaluri in cazul in care nu primiti rolul dorit?: Da Sunteti de acord sa nu intrerupeti filmarile?: Da Admin level: Alte Precizari?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciocan Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 (edited) Nume*: Cio.OCaN Varsta*: 18 ID Yahoo Messenger: ti l'am dat in joc si ti'am dat si pm pe forum! ID Skype: ti'l dau pe mes Aveti un comportament/limbaj decent?* :da Stiti sa lucrati in echipa?*:da Sunteti de acord sa nu faceti scandal in cazul in care nu veti primi rolul dorit?*: da Sunteti de acord sa nu intrerupeti filmarile*?: da Admin level: - Alte precizari?: It's movie timee =] Edited December 27, 2011 by Ciocan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delgado Posted December 27, 2011 Author Share Posted December 27, 2011 Toti actorii sunt rugati sa se prezinte astazi la ora 14:00 pe serverul asta 89.33.242.115:7777 este serverul b-zone Movie. daca nu puteti ajunge va rog postati Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuMaRO Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Nume*:PuMaRO Varsta*:14 ID Yahoo Messenger:adrian_sdt@yahoo.com ID Skype:- Aveti un comportament/limbaj decent?* :Normal Stiti sa lucrati in echipa?*:DA Sunteti de acord sa nu faceti scandal in cazul in care nu veti primi rolul dorit?*: Desigur Sunteti de acord sa nu intrerupeti filmarile*?:da Admin level:- Alte precizari?Nu am : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aguero Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Nume*: Aguero Varsta*: 15 ID Yahoo Messenger: xlooserluck20@yahoo.com ID Skype: ashald13 Aveti un comportament/limbaj decent?* : Da Stiti sa lucrati in echipa?*: Da Sunteti de acord sa nu faceti scandal in cazul in care nu veti primi rolul dorit?*: Da Sunteti de acord sa nu intrerupeti filmarile*?: Da Admin level:- Alte precizari?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kip Posted February 11, 2012 Share Posted February 11, 2012 Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts