Dean Posted December 25, 2011 Share Posted December 25, 2011 Salut.. stie cineva un program gen Hotspot Shield pentru ascunderea ip'ului? Sau o metoda de a te putea conecta pe serverul de samp b-zone rpg, cu 2 account'uri utilizate in acelasi timp de 2 persoane diferite? Hmm.. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XES Posted December 25, 2011 Share Posted December 25, 2011 Este interzis asa ceva. Poti lua ban Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dean Posted December 25, 2011 Author Share Posted December 25, 2011 Nu, este interzis daca acele 2 conturi apartin unei singure persoane, insa daca cineva are un frate si 2 pc'uri nu este interzis. De'acea caut o metoda de a putea juca in acelasi timp cu fratele meu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beelzebub Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 Nu cred ca te va crede cineva ca ai un frate,si jucati de pe acelasi PC,putine sanse sa nu iei ban... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dean Posted December 26, 2011 Author Share Posted December 26, 2011 Nu prea am nevoie sa ma credea cineva dintre voi, si numai dati reply'uri aiurea. E de'ajuns sa stiu eu ca este asa si pot dovedi unui admin, insa multi admini stiu asta. Si nu am zis ca jucam depe acelasi pc, daca am fi jucat depe acelasi PC nu ar mai fi fost nicio-problema, problema este ca exista pc`ul lui si al meu, si connect'area dubla nu merge. hai dute la mos craciun Link to comment Share on other sites More sharing options...
BruCe Posted September 14, 2012 Share Posted September 14, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.