GangMike Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Sica bateatar gaia, si bagatias pastravu-n cu*, tie ti se pare o gluma frumoasa spunand ca Fratele Meleu a murit? ( Nu-i fratimiu, dmne. fereste ) , prin topicu asta : http://b-zone.ro/for...rip-gang-mihai/ ai dovedit ca esti un cretin ba cacacea, si glumele tale au ajutat spammeri la +1... bafta lor, + ca ti-ai luat si ban, haha sugeo , si stiu ca voi primi si eu ban / Warn dar nu mai spuneti lucruri rele de Gang_Mihai, ok? eu sunt ce-l care il urasc si dispretuiesc, de ce? nush sincer, + ca nu ias dorii asa ceva never-ever | asa ca va bat de va damblagesc daca va mai luati de Gang_Mihai, capish sica, beleamiai "burtica" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gang Mihai Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Iarta-l Doamne ca nu stie ce face Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazu Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Iarta-l Doamne ca nu stie ce face Ai mare dreptate cu post'ul asta ) Si apropo , lol , cum poti sa faci un asemenea topic spunand ca player'ul X a murit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve Taylor Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 pai cand te plictisesti , ce sa faci ? faci un topic si zici ca a murit cineva Link to comment Share on other sites More sharing options...
CipiGr0za Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 pai cand te plictisesti , ce sa faci ? faci un topic si zici ca a murit cineva indiferent ce topic a fost, ca a crapat sau nu, tot neinteresant ramane. mai idiot e asta cu topicul lui penal. da dovada de atata prostie , si mai mananca si rahat. serios acu, cine va credeti ? e doar un joc, deci nu va mai credeti mari shmenari din spatele monitorului, ca in viata reala daca va frig o stanga va scapati pe voi. panarame de copkii cu topicuri de rahat, cu o multitudine de fraze pline de nonsens, pline de greseli gramaticale, cu un limbaj total tzaranesc, ca numai la cocarla vezi asa ceva. asadar si prin urmare, nu va mai credeti mari importanti pe un server, facand un rahat de topic ca vezi doamne nu stiu care a murit si hai sa`l ridicam in slavi ca`i mare shmeker intr`un joc.sunteti praf, suferiti de bagare`n seama, sunteti praf din nou, si sunteti jalnici ______________________________________________________ spun "start" pupincurismului cu posturi total jalnice.pai nu ? hai sa ridicam in slavi prostia din nou, ca nu`i de ajuns Link to comment Share on other sites More sharing options...
i7 Corleone Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Ciprian sa'mi trimiti si mie semnatura ta pe pm te rog frumos.vreau sa ma alatur clubului vostru Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Balon Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Acum sincer GangMike stiam ca e pro.. dar nici chiar asa acum ne da si dovezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.