Jump to content

Samsung Galaxy Tab se misca bine

Kev1nster
 Share

Recommended Posts

M-am jucat cateva minute aseara cu Tableta PC Samsung Galaxy Tab conectata Wi-Fi pe care o gasiti de astazi in magazinele Orange.

Se misca foarte rapid, ca functii are cam tot ce iti poti dori, iar senzorii incorporati se inteleg foarte bine cu soft-ul, astfel ca trecerea ecranului din modul peisaj in portret si invers se face instantaneu si impecabil, performanta pe care nu chiar toate echipamentele o reusesc.

Cei care au testat-o mai minutios timp de cateva zile mi-au confirmat ca nu prea ai ce sa-i reprosezi, in afara de obisnuitele amprente care raman pe ecran si de faptul ca in exterior, in soare, vizibilitatea aplicatiilor care ruleaza pe ecran este mai mica.

Samsung Galaxy Tab, prima tableta pe care producatorul coreean o lanseaza pe piata din Romania, vine cu:

- sistem de operare Android 2.2

- memorie interna de 16 GB care poate fi marita prin card microSD

- ecran multitouch de 7 inci (18 cm)

- GPS

- aplicatii de Augmented Reality (nu pot spune prea multe la acest capitol pentru ca nu le-am incercat inca)

- 2 camere video

- conectivitati:

HSUPA 5.76 Mbps, HSDPA 7.2 Mbps, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 3.0, DLNA

Ce poti face cu Samsung Galaxy Tab:

- navigare pe Internet, vizionare de filme HD, lectura e-Book (carti, reviste), Social Media, apeluri video.

Pret: de la 349 de euro cu abonament Orange de 35 de euro/luna pe doi ani.

Specifiicatiile complete ale Samsung Galaxy Tab.

Fotografii de la lansare gasiti aici, aici si aici.

Sursa: http://www.victorkapra.ro/2010/11/05/samsung-galaxy-tab-se-misca-bine/] Click

** Material realizat de catre Victor Kapra.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.