Jump to content

Serviciu (te rog dai click,nu dureaza mult)

Khaliffya

Recommended Posts

Buna ziua!

Ma numesc BuLLeT. si pentru inceput ,m-am gandit sa strang ceva bani pentru licente,level si sa am pe viitor ...

Ce pot fi?

Pot fi bodyguard,sofer personal si arms dealer - toate in acelasi timp (depinde si de ce doriti sa aveti,poate unii doresc doar sofer...fara arms dealer si bodyguard) - PRETUL ESTE ACELASI

Cat cer?

Nu cer mult,cer doar 10k pe ora...convenabil...si va garantez ca veti fi in siguranta cu mine.

Precizari?

Stiu toate locurile de pe mapa,chiar daca am level 4...am mai avut un cont de level 19.

Model de cerere

Nick:

Level:

Te angajez ca:

Sunt dispus sa platesc (bani/ora):

Ma angajezi pt (x ore / zi) :

Nr de tel:

Alte precizari?

N-o sa faci nimic cu acest lucru. Ca sa faci bani ia-ti job de farmer sau GarbageMan si munceste. La level 5+ iti recomand factiunile Taxi Cab Company / Tow Car Company sau School Instructor.

N-o sa apeleze nimeni la aceste servicii, au incercat si altii.

Doamne cand va vad ca in loc sa munciti ca garbageman/farmer stati si "cersiti" bani.

Acum imi veti spune:Da,dar faci bani destul de greu si e plictisitor.

Da,este plictisitor,asta e.Ca sa faci bani trebuie sa muncesti.Dute,fate farmer/garbageman.

Ca garbage man faci bani usor si nu te plictisesti.

Cine crezi ca te angajeaza pe tine bodyguard sau sofer personal?Si noi putem sa conducem singuri.Sau daca ai fi bodyguard sa zicem,si ar trebui sa aperi pe cineva.De exemplu vine un HITMAN si vrea sa il omoare pe cel care te-a angajat.Tu te duci si il omori...apoi HITMANUL iti face post si de pune pe Black List.

Mereti ma ... si asa se fac banii, cappalini vrei sa imi spoui ca tu din banii care ii faci din garbage man faci bani de o masina "buna" ?

Majoritatea playerilor au banii si averi de la prietenii lor care s-au lasat de samp.

ON: Eu ii doresc succes cu acest serviciu o sa apelez si eu la el.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.