F4L Andrei Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Daca pun bani in banca am vreun beneficiu? Am auzit ca se da dobanda sau ce rost are sa ii pun in banca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLex BiBii Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Every one hour you get money from payday , and also you get something is called Interest.The interest is 1% from the money you have at bank. So for example when you have 1m at your bank at the next payday you will get the payday depends at your level but you will get interest too from the money you have at bank , at this example the interest is 1000$ + payday. At 2m at bank you will get 2000$ from interest +payday ... etc . PS: Don't expect to become rich from the interest at low levels but as you will level up and have more money at bank , you may get even 20k from interest + payday . Good luck. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL o y d Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 Romana: Fiecare de o oră veţi obţine bani de la ziua de salariu, şi, de asemenea, veţi obţine ceva se numeşte interes Interest.The este de 1% din bani ai la banca. Deci, de exemplu, atunci când au 1m la banca dvs. la următoarea zi de salariu vei primi loans depinde la nivelul vostru, dar vei primi dobândă prea de bani ai la banca, la acest exemplu, interesul este de 1000 $ + payday. La 2m de la banca vei primi 2000 $ din dobânzi + premiu ... etc. PS: Nu vă aşteptaţi pentru a deveni bogat din dobânzile la niveluri scăzute, dar pe măsură ce nivelul de sus şi vor avea mai mulţi bani la banca, s-ar putea obţine chiar şi 20k din interes + payday. : D Noroc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazu Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 Romana: Fiecare de o oră veţi obţine bani de la ziua de salariu, şi, de asemenea, veţi obţine ceva se numeşte interes Interest.The este de 1% din bani ai la banca. Deci, de exemplu, atunci când au 1m la banca dvs. la următoarea zi de salariu vei primi loans depinde la nivelul vostru, dar vei primi dobândă prea de bani ai la banca, la acest exemplu, interesul este de 1000 $ + payday. La 2m de la banca vei primi 2000 $ din dobânzi + premiu ... etc. PS: Nu vă aşteptaţi pentru a deveni bogat din dobânzile la niveluri scăzute, dar pe măsură ce nivelul de sus şi vor avea mai mulţi bani la banca, s-ar putea obţine chiar şi 20k din interes + payday. : D Noroc. Vezi ca-i tradus gresit cu Google translate. Iti propun sa pui banii in banca si sa ai la tine intre "50-100k" minim ( depinde de level) o sa aflii mai tarziu , de ca am spus acest lucru Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianCrT Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 Eu am avut 3m in banca si level 7 si la mine purtam cate 30k maxim si luam cate 9k la PayDay si mi-am zis...Nu ma ajuta cu nimic banii in banca...I-am scos si ciudat, nu stiu daca ma credeti dupa luam cate 15k nu stiu...nu cred ca aduce vreun beneficiu...daca gresesc corectati-ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robe r t Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.