Jump to content

[Cerere] USEBAR

paulyks
 Share

Recommended Posts

Display name: paulyks

Doresc: Userbar

Text: La Signature

Dimensiuni: Potrivita pentru UserBar

Imagine(obligatoriu): 62362028336568008895.gif

Alte precizări?: Daca puteti, sa face-ti o animatie(e bun si userbar) care sa includa

paulyks ~ The Cuneo Family >02.10.2011 - 24.10.2011< >Rank Picciotto< > Lider: Mr.GhosTx & Carlos_Smit< (WIPE)

daca vi se pare prea lung, m-ai scoateti ceva...

paulyks.png

E mai greu sa faci userbar, am incercat sa adaug imaginea pe care ai dorit-o dar nu am reusit, asta e ceea ce am putut sa fac, sper sa iti placa macar putin.

EDIT: Am incercat inca odata sa adaug logo-ul Cuneo:

paulykw2.png

# asta e tot ce pot face, m-am straduit...

Edited by N z a

daca e greu userbar, incearca o semnatura...

e frumusica, dar pue putin culoare si un scris mai frumos, daca vrei nu m-ai pune paulyks ~ si pune Since The Cuneo Family 02.10.2011 - 24.10.2011 Rank Picciotto Lider: Mr.GhosTx & Carlos_Smit

scrisul la animatie se vede m-ai clar ca la USERBAR, daca poti sa-l copii pe acelasi

Nu incape tot textul ( si nici nu pot schimba font-ul ). O sa incerc sa fac o semnatura, daca reusesc revin cu Edit. Oricum, sunt incepator si eu, fac tot ce pot.. xDD

EDIT : Data viitoare daca se mai intampla sa faci astfel de posturi vei primi WARN-UP !

Edited by Anthonybz

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.