paulyks Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Display name: paulyks Doresc: Userbar Text: La Signature Dimensiuni: Potrivita pentru UserBar Imagine(obligatoriu): Alte precizări?: Daca puteti, sa face-ti o animatie(e bun si userbar) care sa includa paulyks ~ The Cuneo Family >02.10.2011 - 24.10.2011< >Rank Picciotto< > Lider: Mr.GhosTx & Carlos_Smit< (WIPE) daca vi se pare prea lung, m-ai scoateti ceva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nizza Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 (edited) E mai greu sa faci userbar, am incercat sa adaug imaginea pe care ai dorit-o dar nu am reusit, asta e ceea ce am putut sa fac, sper sa iti placa macar putin. EDIT: Am incercat inca odata sa adaug logo-ul Cuneo: # asta e tot ce pot face, m-am straduit... Edited January 2, 2012 by N z a Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulyks Posted January 2, 2012 Author Share Posted January 2, 2012 daca e greu userbar, incearca o semnatura... e frumusica, dar pue putin culoare si un scris mai frumos, daca vrei nu m-ai pune paulyks ~ si pune Since The Cuneo Family 02.10.2011 - 24.10.2011 Rank Picciotto Lider: Mr.GhosTx & Carlos_Smit scrisul la animatie se vede m-ai clar ca la USERBAR, daca poti sa-l copii pe acelasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nizza Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 (edited) Nu incape tot textul ( si nici nu pot schimba font-ul ). O sa incerc sa fac o semnatura, daca reusesc revin cu Edit. Oricum, sunt incepator si eu, fac tot ce pot.. xDD EDIT : Data viitoare daca se mai intampla sa faci astfel de posturi vei primi WARN-UP ! Edited January 3, 2012 by Anthonybz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vittorio Salvatore Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 TOPIC CLOSED ! MOTIVUL : Vad ca ti-ai ales o lucrare . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts