AdrianCrT Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 Buna tuturor imi cer mii de scuze daca mai exista acest topic dar eu nu l-am gasit. Sunt destul de nou pe B-zone si as vrea sa stiu preturile la toate masinile daca se poate. Daca stie cineva il rog sa nu ezite sa posteze. P.S.: Daca nu stiti si vreti doar sa faceti +1 nu mai postati degeaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQ Cappalini Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 Candy..preturile astea nu ti le v-a spune nimeni.Le inveti din propria experienta. Te poti uita la sectiunea Economy--> Personal Cars/Houses.Apoi dai pe fiecare topic daca ai rabdare si te uiti cat se cere si cat se liciteaza.Apoi poti sa vezi care este pretul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulyks Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 cand esti nou nu ar trebuii sa te intereseze masinile pers. dupa ce vei face lvl mai mare vei invata prrtuile chiar fara sa vrei uitandute la /ad-uri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.