Jump to content

[B-Zone TV] This is Sparta!!!

Khaliffya
 Share

Recommended Posts

Dookie,cum adica durata 7 secunde ? Dureaza 28 de secunde :| ...

Ce report imi faci?

Asta este bataie de joc, asta a vrut sa spuna Dookie. Vei avea un report si din partea mea pentru aceasta minunatie si voi cere topic close.

Pai partea din This is Sparta din film tot 7 secunde are.

Defapt filmul se numeste "300-Eroii de la Termopile" nu "This is Sparta", asta spune in film inainte sa ii dea cu piciorul, nici macar nu ai dat cu piciorul, ai dat cu pumnul :-J . Si au dreptate cei de mai sus, "filmul" ruleaza 7 secunde, restul este partea albastra.

EDIT: Stiu sa citesc, problema este ca TU nu sti sa te exprimi corect.

Edited by fraNk

Defapt filmul se numeste "300-Eroii de la Termopile" nu "This is Sparta", asta spune in film inainte sa ii dea cu piciorul, nici macar nu ai dat cu piciorul, ai dat cu pumnul :-J . Si au dreptate cei de mai sus, "filmul" ruleaza 7 secunde, restul este partea albastra.

Omule ,tu stii sa citesti? Eu am scris "PARTEA" nu am scris ca numele se numeste "This is sparta"...am zis ca aia e PARTEA DIN FILM , adica faza cu THIS IS SPARTA!

Long movie. On the end i forgot what happend on the start of movie. =));):P

Hahaha! nice comment

Sa revenim , mai scurt nu se putea ? ..

Dupa ce ca filmul asta e cea mai mare bataie de joc,nici macar nu i-ai mascat numele lui Ronaldo.Xd,filmul asta a fost facut pentru +1.

Edited by Edwin

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.