Jump to content

Cum sa iti bagi moduri pe masini??

HeadShot1

Recommended Posts

Salut eu o sa te invat astazi cum sa bagi moduri pe sa-mp.

1.Intri pe google.

2.Scrii download SAMI

3.Il downloadezi

4.Dupa ce il downloadezi il instalezii

5.Cand il ai instalat iti downloadezi un mod de pe http://www.gtainside.com/en/download.php?do=cat&id=116

6.Dupa ce ai downloadat modul dai click dreapta pe mod si dai install with sami

7.Dai next

8.iti alegi pe ce masina vrei sa fie modul(nu puneti masini de 2 usi pe masina de 4 usi),si pui un nume

9.Dai next si gata modul,dupa intri in samp si gata.

16496678833519844463.png

este pertinent Topicul, felicitari pentu cei care nu stiu sa puna moduri sa intre aici este Good topicul.. pe tine te-am urmat si eu si no lag, no crash

Good Job !!

mi`am adaugat mai de mult vreo 6 - 7 masini : 1 in politie , 1 ambulanta , si vreo 5 care se gasesc in parcare pe server.

cand se intalnesc toate fac un lag nasol. acum nu stiu daca e vina modurilor sau a laptopului meu, dar cert e ca fac lag, ca dupa ce le`am dat remove a mers perfect.

deci , este vreo solutie ? pot sa fac ceva ca sa repar asta ?

mie nu imi merge sami ala imi da o eroare nu cred ca l-am luat pe cel bun pune si tu site cu SAMI pls:D

Nu are cum sa fie de la SAMI , incearca sa downloadezi Net Framework , aceea e problema !

ON : GG pentru tutorial , e folositor pentru cei incepatori , eu il folosesc de 1 an si nu imi da crash si NO LAG :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.