Jump to content

Uncharted: Golden Abyss

Unknown X
 Share

Recommended Posts

Uncharted: Golden Abyss

UG2dE.jpg

Va trebuii sa incep acest review printr-o mica introducere in lumea consolelor. Cred ca majoritatea dintre noi a auzit de faimosul PS3 si cred acelasi lucru si despre PSP (consola portabila oferita de Sony). Nu cred insa ca multa lume a auzit de PS Vita (intitulat initial de Sony PSP2). PS Vita promite multe, insa nu am de gand sa enumar toate caracteristicile consolei. O sa spun doar cateva lucruri mai importante, primul este ecranul, care este unul tactil. Adica in schimbul meniului de la vechiul PSP acum vom punea atinge aplicatia pe care o dorim iar consola o va lansa. Un al doilea lucru este spatele consolei, care este un touchpad, unul foarte util in anumite jocuri, chiar si in acesta pe care il voi prezenta. Acum, seria Uncharted este exclusiva pentru consolele Sony, cum este si God of War (tot exclusiv Sony). Pana acum Uncharted a aparut pentru consolele mari (cele pentru TV). Pana acum... jocul despre care voi vorbii o sa fie lansat in exclusivitate pentru noua consola Sony PS Vita, care este programata sa ajunga si la noi in tara prin februarie 2012. Dar gata cu consolele, haide sa vorbim despre joc.

Povestea jocului are loc undeva inaintea actiunii din Uncharted: Drake's Fortune. Ca in toate jocurile Uncharted, protagonistul este Nathan Drake. Jocul este dezvoltat de Sony Bend Studio. Jocul a fost "anuntat" intr-un mod special, la o prezentare a consolei PS Vita, au oferit chiar un demo cu acest joc. Si-a capatat numele de "Golden Abyss" pe data de 2 iunie 2011. A fost deja lansat in Japonia, unde si consola PS Vita a fost lansata. Acesta urmeaza sa ajunga si in Romania pe 22 februarie 2012, exact in perioada in care o sa fie lansata si consola in Europa. Un mic sfat din partea mea, daca doriti sa achizitionati consola este mai bine sa o cumparati in toamna/iarna, preturile o sa scada. Deja in Japonia pretul consolei a scazut. La noi, consola o sa ajunga undeva la 1.500 RON (asta la lansare), iar prin iarna o sa ajunga undeva la 1.100 RON.

DgZWd.jpg

Edited by Unknown X

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.