Jump to content

Fire & Medic Departament isi face treaba.

Balamuc7

Recommended Posts

Screenshoot in General discussion pls :)

Waw, nu pot sa cred :))=))

Ce nu poti sa crezi, ca i-am raspuns asa? Pai ma, din moment ce el imi spune mie ca nu sunt sanatos, tu cum vrei sa-i raspund, cu " domnule" ? Nu frate, din partea mea primeste respect doar cine ma respecta. :)

Ce nu poti sa crezi, ca i-am raspuns asa? Pai ma, din moment ce el imi spune mie ca nu sunt sanatos, tu cum vrei sa-i raspund, cu " domnule" ? Nu frate, din partea mea primeste respect doar cine ma respecta. :)

Ti-o faci cu mana ta...Oricum ai dreptate..dar totusi...

Post pentru +1, asta puteai sa postezi la Screenshoturi de pe server sau sa trimiti pe E-Mail sa posteze pe Facebook. Inutil topicul.

Nu prea le am cu forumu` si etc.. :)) , am vrut sa fac ceva gen o poveste dar nu mi-au mai venit idei =)). Si chiar nu intereseaza +1, puteti sa dati si - (minus) din partea mea =)). ;)

oameni buni.. topic ca asta n-am mai vazut decand joc samp... faci tu news topic ca salvezi un pacient, foarte bine de aceea esti in Fireman & Paramedic, asta iti este meseria... si esti platit pentru faptele facute... ar merita un T/C cat tine de mare

oameni buni.. topic ca asta n-am mai vazut decand joc samp... faci tu news topic ca salvezi un pacient, foarte bine de aceea esti in Fireman & Paramedic, asta iti este meseria... si esti platit pentru faptele facute... ar merita un T/C cat tine de mare

Eh, lasa ca vezi acum., nu a spus nimeni ca trebuie sa fii vazut tu topic ca asta ca tu esti Batman. Si apropo, nu a fost facut de cineva din F & P si sa-i dai tu TC cand o sa fii tu moderator. :)

Inteligent topic,pe bune,tot am stat si m-am intrebat,de ce mai exista topicul Screenshot daca unii fac topicuri pentru 2-3 ss amarate....???

Am explicat mai sus pentru ce am postat aici, dar cum tu nu stii sa citesti, decat sa faci post-uri aiurea normal ca n-ai vazut. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.