AT AndreiG Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 Nick-ul tau: Andrei_G Descrierea bugului: la ora 21:01 am facut poza la stats. pe la 21:20 s-a dat restart iar cand am scris din nou stats se poate vedea ca am pierdut 3 rp`uri .. Screenshot(s): http://imageshack.us/g/860/samp004di.png/ tin sa mentionez ca si un alt prieten de al meu are aceasi problema... se poate rezolva cumva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane VODA Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 Nu , nu se poate ! S-a dat rollback la server..3 rp nu e asa mare chestie , dar eu am avut FactionPunish si am scapat de el (cand ai FactionPunish nu poti intra in factiuni) , iar acum dupa rollback iar am FactionPunish ! Toti am avut de pierdut Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiZz Air Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 De rezolvat nu se rezolva.Cand serverul pica,acesta trebuie restardat,si atunci se da roolback(se da serverul inapoi cu cateva ore,se pierd bani,rp,si altele). Link to comment Share on other sites More sharing options...
AT AndreiG Posted January 9, 2012 Author Share Posted January 9, 2012 pff ... si asa sunt lvl mic... daca e adevarat ca nu se poate face nimic va rog tc. PS: Nu se poate sa dau pm unui admin cu pozele si sa imi dea el rp`u cand are timp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiZz Air Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 Nu cred ca ai inteles,dar iti voi scrie cu litere mari sa vezi clar,nu doar tu ai pierdut ci tot serverul,inclusiv admini! NU VEI PRIMII NIMIC INAPOI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Khaliffya Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 A fost rollback,nimeni nu primeste nimic...eu am pierdut 500k si nu ma oftic (si sunt la inceput). Link to comment Share on other sites More sharing options...
AT AndreiG Posted January 9, 2012 Author Share Posted January 9, 2012 nu trebuia sa scri cu litere mari. inteleg si fara . doar ca vroiam sa vad daca pot sa dau un pm unui admin in legatura cu asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiZz Air Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 nu trebuia sa scri cu litere mari. inteleg si fara . doar ca vroiam sa vad daca pot sa dau un pm unui admin in legatura cu asta. Raspunsul este nu,nici un admin nu iti va da ce ai pierdut. Daca este o suma asa mare ma suni in game. /number John. si iti voi da eu banii pierduti,dar te rog numai face +1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoNtz Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Raspunsul este nu,nici un admin nu iti va da ce ai pierdut. Daca este o suma asa mare ma suni in game. /number John. si iti voi da eu banii pierduti,dar te rog numai face +1. Pot sa te sun si eu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExteeL Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Nu este nici un bug! asa se intampla cand cade sau se restarteaza serverul..se da roolback cu 2-3ore..depinde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cookie Monsta Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 In aceste cazuri nu ai ce sa faci, cand se da rollback baza de date se da inapoi cu cateva ore, iar ce ai avut inainte de restart (ma refer la 2-4 ore) le pierzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.