Jump to content

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

AT AndreiG

Member
 • Content Count

  879
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

117 Extraordinary

About AT AndreiG

 • Rank
  ★★LVPD CHIEF★★
 • Birthday 11/28/1996

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Iasi

Previous Fields

 • Real name
  Andrei

Recent Profile Visitors

3624 profile views
 1. AT AndreiG

  Nick: Andrei_G * Rank: 3 * Echipa: Roads * Data antrenamentului pentru care vrei sa te invoiesti: 14.10.2018 * Numar invoiri(x/y): 2/2 * Motivul: Sunt la serviciu! * Alte precizari: Imi pare rau ca nu pot ajunge! Sper sa se modifice ora antrenamentului
 2. AT AndreiG

  Nick: Andrei_G * Rank: 3 * Echipa: Roads * Data antrenamentului pentru care vrei sa te invoiesti: 07.10.2018 * Numar invoiri(x/y): 1/2 * Motivul: Sunt la taxi in acest weekend! * Alte precizari: Imi pare rau ca nu pot ajunge!
 3. AT AndreiG

  Nick: Andrei_G * Rank: 3 * Echipa: Roads * Data antrenamentului pentru care vrei sa te invoiesti: 23/09/2018 * Numar invoiri(x/y): 1/1 * Motivul: Sunt la serviciu pana tarziu ( taxi ) ! * Alte precizari: Multumesc anticipat!
 4. AT AndreiG

  Nick: Andrei_G * Rank: 2 * Echipa: Roads * Data antrenamentului pentru care vrei sa te invoiesti: 12/08/2018 * Numar invoiri(x/y): 1/1 * Motivul: Sunt plecat la serviciu! * Alte precizari: Multumesc!
 5. AT AndreiG

  * Nick: Andrei_G * Rank: 1 * Echipa: Roads * Data antrenamentului pentru care vrei sa te invoiesti: 15.07.2018 * Numar invoiri(x/y): 1/1 * Motivul: Sunt la serviciu! * Alte precizari: Multumesc frumos!
 6. - Nume: Andrei_G - RPG Bar: - Tipul de interviu dorit: Las intrebarile la latitudinea reporterului. - Numele celorlalți participanți (dacă există): --- - RPG Bar al participanților: --- - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - Alte precizări: Va multumesc anticipat!
 7. AT AndreiG

  Nickname: Andrei_G Rank: 6 De ce doresti sa pleci din clanul Atlantic Organization?: Momentan nu am suficient timp cat sa acord si jocului... E vara, lucrez si viata reala e mult mai importanta! Cum te-ai simtit in clanul Atlantic Organization?: Foarte bine. Va multumesc tuturor in special celor care mi-au fost aproape. ( se stiu ei ) Ce trebuie schimbat la clan?: --- Alte precizari?: Sper sa fiu primit inapoi cand voi dori sa revin! Mult succes tuturor!
 8. Taci ba ca sunt integralist... Am 4 note de 5 in examene: chimie, microbiologie, electrotehnica si rezistenta materialelor )
 9. Salutare tuturor! Nu am postat cand am parasit LVPD, insa acum, ca am revenit, cred ca e momentul potrivit pentru a insira cateva cuvite ce ar fi trebuit spuse demult! Va multumesc tuturor pentru ca m-ati sustinut cat timp am detinut functia de lider, ca m-ati inteles si nu in ultimul rand m-ati ajutat, fiindca fara voi, LVPD nu ar fi ajuns unde este acum.... Sa nu uitam cati rang4-5 suntem acum.... Acum ca am revenit in LVPD, ca sublider, vreau sa va zic ca va voi fi macar la fel de apropiat ca inainte, poate chiar si mai apropiat. Daca doriti sa ma intrebati ceva, sau sa imi spuneti ceva, astept sa ma contactati in joc sau sa imi lasati un PM pe forum! Va doresc o saptamana cat mai buna tuturor si toate cele bune!
 10. AT AndreiG

  Este deja acest lucru. Singua "problema" este ca in acel mesaj trebuie sa apara si arma cu care ai fost omorat. Daca nu apare, acel mesaj nu mai este valid si automat nu poti acorda wanted doar pe baza lui!
 11. AT AndreiG

  Dupa data de 01.07 cand voi reveni din concediu va trebui sa modific si ora antrenamentului si va fi introdusa si aceasta regula! Nu am cum sa refac acel topic.... Acest topic nu a fost niciodata deschis publicului larg, sa posteze sau sa isi dea cu parerea... Eventual cand va fi nevoie voi mai adauga!
 12. Salutari baieti. Eu tocmai ce mi-am depus o cerere de inactivitate de o saptamana ( 24.06 - 01.07 ). In joc nu cred ca mai pot intra deoarece sunt destul de ocupat cu sesiunea si serviciul si sa nu mai zic de viata sociala. Stiu ca luna aceasta am avut probleme cu activitatea insa voi incerca sa imi revin pe cat posibil. Sper sa ma sustineti in continuare cum ati facut si pana acum si sa ma intelegeti! De RPG ma voi ocupa tot eu. Mult succes tuturor! Ne mai auzim pe aici, sper!
 13. Cereri acceptate. Contactati orice rang5+ pentru testul de intrare!
 14. Cereri acceptate! Contactati orice rang5+ pentru a sustine testul de intrare!
 15. Cerere acceptata. Contacteaza orice rang5+ pentru a sustine testul de intare!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.