Jump to content

Bug Detective

IoNeL RapiD

Recommended Posts

Si eu am patit ceva asemanator, era amicu' meu Blood in Tuning Los - Santos, am dat/find Blood, si m-a dus undeva pe un camp care nu era nimeni.

Interioarele sunt plasate in vid.

De aceea.

Cum spune Skylyy, interioarele sunt plasate in Aer, respectiv in cer, nu la toate interioarele iti arata intrarile de exemplu: Corleone, Tattaglia, Paterno etc, cu timpul o sa inveti toate locatiile interioarelor.

@ rusu vorbesti in necunostinta de cauza

Persoana pe care ai dat find era intr-un virtual diferit de al tau (era intr-o casa,hq.etc) si atunci cand dai find iti da checkpointu pe camp..sau in alte parti

Sunt unele chestii asa , daca dai find pe un Corleone ti-l arata aici , daca dai find pe un tattaglia ti-l arata prin jefferson, daca dai pe un Paterno ti-l arata pe langa hq Hitman dincolo de un rau si tot asa.

Pe langa ce s-a postat mai sus(In mare aceeasi idee in toate posturile...) as vrea sa adaug ca in afara de case si bizuri(Gen Alhambra), /find nu arata intrarea in respectivul interior , ci pozitia sa in acel vid, doar ca o arata jos, pe sol in loc sa fie checkpointul in aer(acolo unde ar trebui sa fie).Eu unul folosesc /find foarte des, facand parte din FBI, si am cam invatat majoritatea pozitiilor unor anumite interioare pe harta.Cu timpul te vei obisnui, sau se va modifica /find astfel incat sa arate exact intrarea in respectivul interior.

Ce poti face in momentul de fata este sa suni in-game pe cineva care foloseste aceasta comanda destul de des pentru a iti spune unde se afla tinta ta.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.