Jump to content

[B-Zone] Buy Car & Prezentare Bmw M5

MaSe ViP
 Share

Recommended Posts

• Titlul clipului: Buy Car & Prezentare Bmw M5
    Durata: 2:41
    Data lansarii: 13/1/2012
    Scurta prezentare: Philip doreste sa cumpere o masina , si se duce la un Dealer de masini , si isi cumpara un Bmw M5 ,
    Aceste video este facut de distractie
    Link catre clip :

Primul meu Videoclip

Edited by MrBIG

Imi place cum a inceput, ai venit cu bmx adica nu aveai masina.Faza asta mi-a placut :)). Pentru primul videoclip a iesit foarte bine.

Edited by ZeRoo11

Prima faza...e cam aiurea:)) adica mergi cu bicicleta si pleci cu masina :)).In rest e frumos,melodia,cum ai filma,dar unele lucruri ies in evidenta prea tare,cum ar fi : -printre masinile alea iese in evidenta fix masina cu modul....adica puteai pune (daca aveai cum ) inca 2-3 moduri pe vreo 2-3 masini...sa fie mai frumos...ca iese prea "animata" masina aia.

-vesnicul mers sacadat cu masina,incearca pe viitor sa mergi cursiv,indiferent ca depasesti banda.

-asta nu e asa important,dar...era mai "real" daca acel dealer statea inauntru pe un scaun ceva...

- iar atunci cand mergi de la dealer la masini dureaza aproximativ 30 secunde...si te plictisesti sa ii vezi pe aia cum merg :)),ar trebuii(dupa mine) sa pui atunci cand te indrepti spre masini(adica sa fie alt cadru....in care sa cuprinzi si locul de plecare si masinile)si filmai doar cand plecai si cand ajungeai acolo...,OK,il scurtai cu 20 secunde...dar era mai putin plictisitoare faza aceea

PS: aceste lucruri nu le-am spus din rautate ca a iesit rau sau bine...filmu e foarte bun pentru inceput,cele enumerate mai sus sunt pentru viitor ,SUCCES LA MAI MULTE

No OFFENCE DUD but

1. Conduci ca o cizma ( ala care conducea )

2. Daca mai ai un bmw m5, la ce-ti mai trebuie unu ma frate?

3. Felicitari.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.