ExteeL Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Nick-ul tau: BrawL Descrierea bugului: Daca te rastorni cu masina si esti sub influenta drogurilor masina revine automat pe roti Screenshot(s): nu e nevoie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cookie Monsta Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 Hmm, nu am patit-o niciodata pana acum, cred ca se intampla din cauza scriptului, atunci cand esti beat sau drogat masina are tendinta de a vira la stanga sau la dreapta singura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExteeL Posted January 18, 2012 Author Share Posted January 18, 2012 nu stiu..dar atunci cand te rastorni nu se rastoarna ea automat ca si cum ai avea s0beit intr-o secunda te da pe roti..ca si cum ar fi 2 ss suprapuse daca intelegi... ca daca era din cauza asta..ca spui ca face stanga...trebuia sa se rostogoleasca.. cand o sa am timp o sa revin cu un video in edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusnac Valoare Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Poate ca ai fii avut tu lag si cand esti drogat ... vireaza si singur .. dar cred ca ai avut tu ..Lag???!Sincer.. asta cred ca si mie mii sa intamplat o data dar... aveam lag! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExteeL Posted January 31, 2012 Author Share Posted January 31, 2012 Poate ca ai fii avut tu lag si cand esti drogat ... vireaza si singur .. dar cred ca ai avut tu ..Lag???!Sincer.. asta cred ca si mie mii sa intamplat o data dar... aveam lag! Prietene..nu am net prin sarma..sau RDS..sa am lag...si al naibii lag...ma loveste...atunci cand dau usedrugs?e o prostie ce spui tu...vorbesti iar..in necunostinta de cauza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.