Jump to content

Prezentare P.v.L

GF N Cristian

Recommended Posts

Buna ziua! Am facut ecest topic pentru ca multa lume mi-a zis ca sunt Padvlad si chiar am vazut si intr-un Live acest lucru. Am auzit de la colegii mei despre Padvlad si am inteles ca nu era un jucator bine vazut pe server. Rugamintea mea e sa nu mai imi ziceti asa pentru ca NU sunt Padvlad.Cand aud acest lucru nu ma simt asa bine .Nick-ul P.v.L vine de la numele meu , acesta fiind Pavel dar puteti sa-mi ziceti si Paul pentru ca nu ma deranjeaza.

Ce legatura are asta cu RPG?Fiecare este cu parerea lui,nu stiu cine este acest "PadVlad" dar mai bine nu lua in seama ce zic altii,este multa invidie.

PS:Ca sa stii si tu ,odata si ZeliscU era atribuit acestei creaturi "Pad Vlad".

Doamne frate , unu intreaba "esti padvlad?" si mai pune si un emoticon zambaret la sfarsit sa exprime bunatatea sufleteasca de care ar da dovada daca ar raspunde , altu nu a auzit de padvlad si zice de zeliscu cand ar trebuii sa zica de Ridder care e la fel de analfabet ca padvlad , tot mare afacerist cu 40kg cu frigideru in spate ..pvl , trebuia sa iti pui asta la semnatura mai bine , decat sa faci un topic aici

Doamne frate , unu intreaba "esti padvlad?" si mai pune si un emoticon zambaret la sfarsit sa exprime bunatatea sufleteasca de care ar da dovada daca ar raspunde , altu nu a auzit de padvlad si zice de zeliscu cand ar trebuii sa zica de Ridder care e la fel de analfabet ca padvlad , tot mare afacerist cu 40kg cu frigideru in spate ..pvl , trebuia sa iti pui asta la semnatura mai bine , decat sa faci un topic aici

La urmatoarea abatere warn up, ai grija la limbaj.

Topic inchis.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.