Greet Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 Mass Effect 2 Notat pentru gameplay-ul intens de shooter și povestea complicată, construită cu migală, Mass Effect 2 a fost lăudat pe toate planurile de lumea întreagă, obținând un punctaj mediu de 97, pe baza a 29 de review-uri pe platforma Xbox 360, devenind cel de-al doilea cel mai bine cotat joc pe această platformă din toate timpurile. Dr. Ray Muzyka, co-fondator Bioware și GroupGeneral Manager al Grupului RPG/MMO al EA a comentat la adresa lansării jocului Mass Effect 2: “Lumi captivante, povești și personaje fascinante și acțiunea intensă sunt câteva dintre caracteristicile jocurilor BioWare, iar Mass Effect 2 cu adevărat ridică standardele în acest sens. Trilogia Mass Effect este o aventură epică science fiction, ce se desfășoară într-un vast univers, populat de ființe extraterestre periculoase și planete misterioase, neexplorate. În Mass Effect 2, jucătorii vor intra încă o dată în rolul curajosului comandant Shepard, care își conduce echipajul în unele dintre cele mai periculoase și fascinante misiuni din galaxie, ce pot deveni chiar fatale. Jocul este dominat de o acțiune intensă de shooter, un storyline futuristic și bogat, o interacțiune angrenantă, emoțională și de exploatare a spațiului. Cei care achiziționează jocul vor putea să activeze rețeaua “Cerberus”, un portal in-game din Mass Effect 2 care va menține fanii în legătură cu universul Mass Effect prin intermediul elementelor DLC și a noutăților, fără un cost suplimentar. Sursa: gamemag.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExteeL Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 dragut joc o sa il incerc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eduarth Posted February 8, 2012 Share Posted February 8, 2012 (edited) Recomand acest joc ! Are niste efecte super quality, numai ca am pierdut originalul.... Edited February 8, 2012 by Eduarth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greet Posted February 9, 2012 Author Share Posted February 9, 2012 dragut joc o sa il incerc Asta e Repply ? Spune si ce iti place la el, de ce vrei sa il incerci etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AT Berutu Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 Da, un joc foarte bine pus la punct... o grafica foarte buna. Am jucat acest joc, si chiar mi-a placut foarte mult. Il recomand tuturor "shooteristilor". Link to comment Share on other sites More sharing options...
N u D X Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Imi place la nebunie jocul plus ca l-am jucat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greet Posted March 2, 2012 Author Share Posted March 2, 2012 Vom inchide acest topic. Reason: Acesta a depasit vechimea de 1 luna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts