Jump to content

Avatare si Semnaturi NOUA Generatie

EmBeR

Recommended Posts

Salutare , Ma numesc Bogdan dar prietenii si gamerii imi spun EmBeR. Eu sunt grafician de profesie si joc SA-MP cu prietenii mei aici pe server. M-am gandit ca sa imi folosesc abilitatile din viata reala in joc si sa creez la comanda Avatare + Semnaturi pentru forum ca am observat ca toata lumea care se respecta pe forum au Avatar si Semnaturi Profesionale ! Daca e cineva interesat astept add pe messenger la id-ul : im.emberlicious ( pe mess va arat si exemple ) ! Va Astept !

B-Zone are deja o categorie pentru aceste lucruri, de asemenea avem Designeri cu experienta. Daca vrei sa-ti aratai creatiile mergi la Photoshop, sunt cateva sub-forumuri, alegi in care vrei sa intri , intri si o sa-ti apara cateva Topic-uri, acolo alegi unde doresti sa postezi.

I-am dat eu add, mi-a aratat un exemplu..toate cu smudge pe fundal :| .. aceeasi tema

+ Exista PhotoShop de 8 ani ?

EDIT: Nu e afacere ilegala sa ceara 500k pe o semnatura si avatar ? :O

I-am dat eu add, mi-a aratat un exemplu..toate cu smudge pe fundal :| .. aceeasi tema

+ Exista PhotoShop de 8 ani ?

EDIT: Nu e afacere ilegala sa ceara 500k pe o semnatura si avatar ? :O

Photoshop 7.0 (version 1) was released 1986

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.