Jump to content

Am Un Bug Ma Scoate Incontinu(crash)

BOSS 69

Recommended Posts

Crash`urile le primesti din cauza modurilor, din cate vad, ai schimbata si masina... cel mai bine e sa folosesti GTA SA Original, fara moduri (downloadeaza GTA SA Hoodlum, este cel mai bun gta pentru sa-mp ). Sau daca vrei sa iti modezi gta`ul, cel mai bine e sa faci cate o modificare, dupa care vezi daca iei crash, daca iei, scapi de mod, daca nu, pastreaza`l si te rog sa postezi si in general discussions in topicul inceput de mine : Mod GTA SA : De la care nu iei Crash

Cel mai bine ar fii sa nu pui multe moduri...Sa pui 2-3,ca asa daca pui multe iei crash incontinu(Nici nu apuci sa intri pe sv)

Daca stii de care si cum sa bagi, nu-ti da crash.

Toti avem acest bug, am facut si eu mai demult un topic de genu', la toti ni se intampla.

Depine pe ce mod pui acea masina,daca il pui pe o masina care se tuneaza(Audi ala pe Slamvan/elegy/jester etc) vei primi crash. Daca o pui Dodge pe Sabre(spre exemplu) nu iti mai da crash eu am chiar o toyota supra pe sabre si nu imi da crash deloc.

asculta-ma pe mine si eu am patit al fel , reinstaleaza-l in alt folder si iti dispare bugu ;) incearca

asculta-ma pe mine si eu am patit al fel , reinstaleaza-l in alt folder si iti dispare bugu ;) incearca

dupa cum se vede , ai caateva moduri pe masina si cel pentru efecte .. iti sugerez sa nu iti mai modezi masinile deoarece de acolo provin acele erori .. care duc uneori la crash !

Guest Suez Larsen

Am intampinat aceeasi problema acum cateva luni, pe alt server, iti garantez ca nu este de la server.

Probabil de la Mod-uri / daca nu, incearca sa resintalezi GTA S:A .

Acest bug s-a postat inainte de update.Cauza crashurilor sunt modurile, 100% sigur.

Pentru crashurile pe care le luati acum, dupa update, nu este vorba despre moduri(poate fi totusi), ci despre bugurile existente.Odata ce bugurile se vor rezolva nu se va mai lua crash.Momentan zona GSLS, CNN LS si alte zone importante sunt buguite si riscati crash sau doar acele warninguri pe ecran daca aveti noroc si treceti doar prin zona.

Sincer,eu nu cred ca este de la mod,si eu acum 1 ora,mergeam pe langa GSLS[ nu am nici un fel de mod] si primeam crash aiurea. Server-ul se duce incet.

da , ai dreptate , dar totusi el a postat inainte de update , deci este de la moduri .. insa warningurile pe care le luam constant si crash-urile excesive sunt de la noul sistem de masini persona

Aceeasi problema o am si eu, primesc acele warning si dupa cateva minute (secunde) ma scoate din joc (crash)

Nu am nici-un mod si nici n-am avut vreodata si nu numai eu patesc la fel, azi dim impreauna cu colegii de echipa din pd pateam la fel si nici ei nu aveau moduri (unii dintre ei) ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.