Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Triburile

rXzor
 Share

Recommended Posts

Joc triburile de aproximativ 1 luna sunt inca la stadiul de invatacel :D . Joc pe lumea 9

Nick : cLaU-bV

Puncte : 625

Continentul : 2

Acesta e satul meu :

61440610177747004796.png

Joc triburile de aproximativ 1 luna sunt inca la stadiul de invatacel :D . Joc pe lumea 9

Nick : cLaU-bV

Puncte : 625

Continentul : 2

Acesta e satul meu :

61440610177747004796.png

cam putine trupe la cate puncte ai..

Se joaca un prieten in disperare , la prima vedere nu imi plac jocurile astea care se joaca in browser dar poate ca m-as juca daca as incerca...singurul joc pe care il joc in browser deocamdata e conquistador :X

Ba nu nu incercati , ca va pierdeti viata .La inceput e calm dar mai incolo devine un stres.Stiu ca erau uni care jucau cica 18/24 .... si aveau copii aveau 40 de ani ....

Am avut 6 milioane de puncte pe lumae 7 .Regret timpul pierdut pe acels joc si bani dati degeaba.

Contul inca mai exista dar lam dat inamicilor .. puma09 .. orcum dupa ce mi lau distrus a ramas la 700k de puncte si asa a stacnat ..

am avut si eu 16 stae si aveam 115.000 puncte dar m-am pus rau cu o a lianta celebra [A-I] si acum mai am adik cred k nu mai am nimic da acum 2 3 luni aveam 35 000 pct si 6 sate

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.