Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

nu stiu daca voi gasiti skinul asta dupa ce ati apasat F4, dar am cautat cred ca de 10x si nu l-am gasit. Multumesc pentru sfat, am sa contactez un admin.

am verificat la skinurile Tatagila si am descoperit ca skinul asta este pentru membrii acestei mafii, dar cum se explica faptul ca in acest ss, un civil poate purta skinul http://img.b-zone.ro/images/36866446676806393820.png

Pai... sunt mai multe posibilitati.

Ori a fost in Familia Tattaglia si a primit /uninvite, el ramanand cu skin-ul acesta.

Ori a rugat un admin 4+ sa ii dea /setskin [iD].

Ori l-a gasit la skin-uri acolo. (F4).

nu stiu daca voi gasiti skinul asta dupa ce ati apasat F4, dar am cautat cred ca de 10x si nu l-am gasit. Multumesc pentru sfat, am sa contactez un admin.

am verificat la skinurile Tatagila si am descoperit ca skinul asta este pentru membrii acestei mafii, dar cum se explica faptul ca in acest ss, un civil poate purta skinul http://img.b-zone.ro/images/36866446676806393820.png

Sunt 3 posibiltati.

1. A fost un bug si i-a dat jocul skinul acela.

2. A primit uninvite dupa forum din tattaglia

3. A avut skinul inainte si acum s-a pus la tattaglia.

Salut !

Iei modul de AICI !

Astepti ca acesta sa se descarce si incepem instalarea !

Acum deschizi fisierul cu WinRar , pe care il poti descarca de AICI! , si il dezarhivezi in directorul in care ai instalat San Andreas , in folderul Anims!

Ai aici o alta metoda de a instala !

Atentie !!!

Nu este permis Matrix Parkour Mod pe server , se considera speedhack , deoarece sari prea repede si prea mult!

As dorii și eu niște instrucțiuni despre cum să instalez ParKOur mod (De unde îl iau, cum îl instalez, cum îl folosesc). Rămân dator și cel care mă ajută primește un + din partea mea.

Nu te supara... dar modul acesta, este interzis, pe server. (este considerat cod *cred*).

Deci, parerea mea este sa nu il instalezi.

Nu te supara... dar modul acesta, este interzis, pe server. (este considerat cod *cred*).

Deci, parerea mea este sa nu il instalezi.

Nu iau toate modurile praf ... iau un mod mai simplu si sigur ... vreau doar sa vad cum arata :) Si eventual sa fac un filmulet ;)

Nu iau toate modurile praf ... iau un mod mai simplu si sigur ... vreau doar sa vad cum arata :) Si eventual sa fac un filmulet ;)

te sfatuiesc sa instalezi ce ti-am dat mai sus !

sa faci filmul in single player , deoarece iei crash dupa crash in mp

daca un admin de level 1-2(rizi,balon etc) ii da ban unui codat(permanent) el de ce nu ia si pe IP?

pentru ca ieri a luat unu ban de 12 ori(nu exagerez de loc,oasis/rizi pot confirma)

daca un admin de level 1-2(rizi,balon etc) ii da ban unui codat(permanent) el de ce nu ia si pe IP?

pentru ca ieri a luat unu ban de 12 ori(nu exagerez de loc,oasis/rizi pot confirma)

Acest hacker are ip rotabil( ip-ul se schimba de fiecare data cand se deconecteaza de la internet).

Orice admin cand da /ban, ii da si pe cont si pe IP. Andrei: nu-i adevarat, nu toata lumea care primeste ban pe cont primeste si pe ip, doar codatii primesc ban pe cont + ip

Dar din moment ce unul isi baga cod... il baga pentru a enerva si pentru a face de lucru adminilor, iar acesti "codati" au IP dinamic/rotabil, acest IP se schimba cand deconectezi si conectezi net-ul la loc.

Sau... sunt hack-uri speciale, intri in joc, dar fara sa te loghezi. In aceasta situatie, adminii ii pot da... doar kick. (Acestea le-am sesizat eu pe parcursul jocului).

Sper ca te-am ajutat cu ceva.

Pentru Andrei (RazR): Imi pare rau, nu m-am exprimat cum trebuie, ma refeream doar la codati acuma.

Pentru a schimba nick`ul dai PM lui Alexander si el iti spune tot ce trebuie sa faci si cat trebuie sa platesti .

Se pare ca ai cam ramas in urma... asta era demult. :)).

I-am scris eu mai sus ce trebuie sa faca.

Nu trebuie sa-i dea PM lu Alexander, are toate informatiile pe forum.

Acel skin il gasesti astfel : dai F4 si te sinucizi, apoi il poti alege.

Da, dar el zicea ca nu gasea acel skin, nu ca nu stia cum anume sa-l foloseasca.

Mi sa spus sa postez aici:

Caut un mod legal si frumos . Am instaler-ul de mod (SAMI) dar imi trebuie un mod si nu gasesc, gasesc doar sa modific cate o masina pe rand si nici asa nu merge.

Please Help.

Caut un mod legal si frumos . Am instaler-ul de mod (SAMI) dar imi trebuie un mod si nu gasesc, gasesc doar sa modific cate o masina pe rand si nici asa nu merge.

Please Help.

Cam pe ce masini ai vrea sa iti pui mod-uri?

Iti propun sa nu iti pui prea multe moduri, deoarece vei lua crash tot timpul si vei avea lag.

Please Help.

ce mod vrei

da niste specificati

modurile sa fie pt masinile pers de pe b-zone si nu numai pentru masini as dori si sa mai modifice putin interfata sa-mp-ului pentru ca am vazut ca se poate (ceas poate si harta...)

Modurile pentru masini personale/nepersonale... ti-am spus... spune ce masini vrei. Nu poti pune pe toate.

Daca ai avea pe toate, ai lua crash incontinuu.

Alege si tu cam 6-7 masini, maxim, care vrei sa le pui mod.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.