Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Atunci cand delux23 va renunta la leader.

Ce raspuns pentru +1... Nu vezi pe www.b-zone.ro/rpg ca Delux23 nu mai este lider Cuneo? NIMENI nu mai este lider Cuneo, de-aia am intrebat.

Care stie de unde pot lua modul de Parkour Urban Tricks ?? Si cum il implementez ?

P.S : Nu prea stiu cum fac cu modurile ...

Care stie de unde pot lua modul de Parkour Urban Tricks ?? Si cum il implementez ?

P.S : Nu prea stiu cum fac cu modurile ...

Din cate stiu eu modul parkour e interzis.

Interest Gained 1,este dobanda daca tu ai cont premium ti se mareste dobanda la 0.2

In momentul cand este payday,daca ai 750m in banca,primesti dobanda 75k daca ai rata la 0.1 iar daca o ai la 0.2 primesti dublu.

Cum adica " X has looks down his/her wantch" ? (sau ceva de genul)

Acel player se uita sa vada cat este ceasul.

Poti folosi comanda /time sa vezi cat este ceasul.

Nici la alte jokuri nu merge comanda F8,F4 inseamna ca are ceva tastatura, am cumparat PC-ul din piese diferite nu l-am luat cu totu direct.

Pai in cazul asta, daca vrei sa faci screenshot utilizeaza butonul Print Screen SysRq. Apesi butonul, paste in paint si gata.

Sau mai degraba poate folosi Fraps.

Poate, insa fraps poate fi destul de enervant cand joci SAMP (cel putin pentru mine). Daca pui bind pe un numar sau o litera, atunci cand vei suna o persoana, sau vei scrie ceva va face ss, iar daca e pe un buton pe care il folosesti mai rar, poate fi mai greu sa-l nimeresti.

Insa problema cu fraps e ca atunci cand faci multe ss-uri, nu iti apar intitulate 1,2,3 ci dupa data si ora, poate fi mai greu sa depistezi poza necesara.

Oricum, ai de ales intre fraps si prt screen, insa partea cu f4 e mai grava, nu-ti vei putea schimba skin-ul daca esti civil... Desigur, poti descarca un program ce-ti schimba hotkeys-urile in SAMP insa nu sunt sigur daca e permis.

Buna ziua b-zone , salutare utilizatori !

Vreau sa`mi spuneti urmatorul lucru :

- De exemplu , cineva aduna warning 3/3 ( numarul maxim ).Pentru aceasta el ia ban 5 zile !

Bun , dupa ce se termina perioada interdictiei , numarul de warning`uri se reia de la 0 ? [adica 0/3] sau o sa fie de gen: [ 3/6 ] ??

Va multumesc pentru ajutor ! La revedere ...

cum inkid telefonul sa nu ma mai sune nici unu?

Pentru a îl închide tastezi: /turn off

Pentru a îl deschide tastezi: /turn on

Iar pentru alte întrebări legate de telefon tastezi: /cellphonehelp .

Salut! Acum 2-3 zile mia scris la payday "Insert gained 1" de la banii pusi la banca...

Iar acum 1-2 zile mi-a scris la "Inser Gained" 0 ... dc?

Astazi am pus la banca 110.000 si la "insert gained" mia aparut 11. Normal

Dar dece mi sa scos 1 insert gained? de acum 1-2 zile??? (nu ca ar conta 1$ dar sa numi dispara cand am mai mult)

APROPO: Am dat /sleep in casa ieri si putin azi... poate e din cauza asta.

PS:Insert Gained 0 de acum 1-2 zile nu a fost cand am fost pe /sleep

SPER CA NU VAM FACUT CONFUJI!

OFER +

Cum vand pestii la un 24/7 sau cum ii zice?

Stefan : Apasa click pe numele tau , in dreapta o sa scrie Edit my profile , dupa apesi in stanga pe Edit my signature.

CristiBlade : Prima data aveai bani in banca , iar a doua oara numai aveai si dasta . Cred , nu sunt sigur.

P.S : Sper ca v-am fost de ajutor.

Salut! Acum 2-3 zile mia scris la payday "Insert gained 1" de la banii pusi la banca...

Iar acum 1-2 zile mi-a scris la "Inser Gained" 0 ... dc?

Astazi am pus la banca 110.000 si la "insert gained" mia aparut 11. Normal

Dar dece mi sa scos 1 insert gained? de acum 1-2 zile??? (nu ca ar conta 1$ dar sa numi dispara cand am mai mult)

APROPO: Am dat /sleep in casa ieri si putin azi... poate e din cauza asta.

PS:Insert Gained 0 de acum 1-2 zile nu a fost cand am fost pe /sleep

SPER CA NU VAM FACUT CONFUJI!

OFER +

Cum vand pestii la un 24/7 sau cum ii zice?

"Interest Gained" ti-a aparut 0 acum "1-2 zile" pentru ca nu aveai suficienti bani in banca ca sa ai ca acum "2-3 zile" cand ai primit "Interest Gained" 1 .

Cu cat ai mai multi bani in banca cu atat "Interest Gained" e mai mare . Nu e nevoie sa-ti faci griji , banii nu dispar din banca ( doar la rollback dispar ) .

Iar ca sa vinzi pesti la 24/7 , folosesti comanda "sell fish 1 / sell fish 2 etc." .

Nu poti sa ii vinzi oriunde.. Cu pestii poti sa faci 2 lucruri :

1. Sa ii vinzi la 24/7 prin comanda /sellfish 1 , /sellfish 2

2. Sa ii prajesti cu comanda /cook parca si sa ii mananci ca sa iti creasca viata.

Sper ca ti-am fost de ajutor.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.