Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Care sunt Safe-Zone-urile?

Safe-zone-urile sunt locatiile importante de pe acest server unde se strang mai mereu foarte multi playeri

Safe-zone : Cnn LS/LV/SF. Gun Shop Los Santos. Gun Shop Las Venturas. Gun Shop San Fiero. Spawn Civili. HQ-urile factiunilor ( exemplu: HQ School Instructor ).

Alte Safe Zone: Oricare PNS, dar si locurile de unde iti iei jobul pentru a munci. ( exemplu: Farmer, Garbageman )

Postase cineva un program, dar nu-l mai găsesc pe aici pe forum. Era vorba că îți poți ascunde orice program care-l vezi în bară. Cum se numește ? Știe cineva ?

Postase cineva un program, dar nu-l mai găsesc pe aici pe forum. Era vorba că îți poți ascunde orice program care-l vezi în bară. Cum se numește ? Știe cineva ?

4 tray minimizer,e gratis si il gasesti pe google.

Daca sunt mecanic ,ce pot face ,care sunt comenzile ?

Sunt newbie ...

Pentru a vedea comenzile unui job, scrie /jobhelp.

Pentru mecanic ai: /refill si /repair

Mecanicul se ocupa cu Repair (rapararea masinilor) si Refill (alimentarea lor cu conbustibil)

Pentru a repara o masina, vei folosi comanda /repair id suma

Pentru a pune combustibil intr-o masina, vei folosi comanda /refill id suma

ID-ul este cel care apare in paranteza dupa numele playerului.

Ar fi bine ca suma sa fie undeva intre 1$ si 5$, atat pentru repair cat si pentru refill.

In cazul in care te plictisesti / vrei sa incerci ceva nou, poti folosi comanda /quitjob.

In mare, cam astea sunt comenzile, insa le puteai afla si din joc prin comanda /jobhelp

Dar cum imi cumpar telefon ? Cum dau un anunt ?

Un telefon cumperi dintr-un 24/7,te caut eu in game sa iti arat.

Ca sa dai anunt iti trebuie level 3 si trebuie sa fi la unul dintre cnn-uri,iti explic in game.

Telefonul il ai de la inceput,doar ca nu ai carte de telefoane.

Ca sa cumperi cartea de telefoane trebuie sa mergi la un 24/7,poti folosi /service taxi daca nu sti unde e.Dupa ce ai intrat in magazin folosesti comanda /buy si selectezi Phone Book.

Ca sa dai un anunt trebuie sa ai minim level 3 si sa mergi la CNN LS/LV/SF si folosesti comanda [/ad anunt] sau poti astepta pana cei din News Reporter incep sa dea anunturi gratuite,le dai /sms cu ce anunt vrei si til vor publica,mai exista si acele anunturi platite oferite tot de News Reporter,pentru mai multe detalii poti intra la News Reporter > Servicii.

Salut.

Daca pe viitor mai intampini probleme sau diferite comenzi ce nu le cunosti, acceseaza urmatoarele link-uri:

http://forum.b-zone.ro/topic/83747-tutorial-comenzi-joc-game-commands-ro-en/ - Comenzi generale din joc.

http://forum.b-zone.ro/topic/109754-tutorial-ghidul-incepatorului-beginners-guide-ro-en-sp/ - Ghidul Incepatorului.

http://forum.b-zone.ro/topic/120136-tutorial-joburi-legaleilegale-ro/ - Joburi Legale/Ilegale.

http://forum.b-zone.ro/topic/119309-info-arme-si-folosirea-acestora-ro/ - Arme si folosirea lor.

http://forum.b-zone.ro/topic/119653-tutorial-cerere-unban-rpg1rpg2-ro/ - Cerere Unban.

http://forum.b-zone.ro/topic/119176-faq-obiecte-din-247-ro/ - Obiecte din 24/7.

Daca ai nevoie de ajutor suplimentar in legatura cu bani sau alte intrebari poti sa ma cauti in joc. Am numele [AIM]Meghy sau sa intrebi Helperi care se ocupa strict cu asa ceva, ceri ajutor prin comanda /helpme.

Serverul e oprit sau doar mie nu imi merge?!

Nu eşti singurul căruia nu îi merge serverul,dar unora le merge.Se va rezolva în curând problema respectivă.

[/b]Are vreo problema forumul?Mi-am pus bara rpg de pe rpg1,am copiat acolo de la forum code si am pus la my signature...Acolo o arata buna,dar in posturi se vede ce vedeti voi acum la semnatura,adica doar un cod,nu si poza....[/b]

[/b]Are vreo problema forumul?Mi-am pus bara rpg de pe rpg1,am copiat acolo de la forum code si am pus la my signature...Acolo o arata buna,dar in posturi se vede ce vedeti voi acum la semnatura,adica doar un cod,nu si poza....[/b]

Codurile BB se activează dupa 5 zile de la data înregistrării (pe forum).

Inca sunt probleme pt. cei ce sunt pe RDS cu serverul?Deoarece inainte aveam ping maxim 20-30,iar acum am 100 constant...Si uneori am lag...

Si inca ceva....Uneori imi arata la semnatura bara rpg si scrisul de la clipuri frumos colorat,alte ori nu...Mi-ai zis ca e peste 5 zile,dar uneori arata,uneori nu,si arata doar codul...Si asta se intampla si la scris?Ca uite,daca incerc sa scriu colorat arata ca naiba...Sigur are ceva formul!

Inca sunt probleme pt. cei ce sunt pe RDS cu serverul?Deoarece inainte aveam ping maxim 20-30,iar acum am 100 constant...Si uneori am lag...

.

Da. Cand o să ai lag mic, atunci şti că s-a rezolvat.

Si inca ceva....Uneori imi arata la semnatura bara rpg si scrisul de la clipuri frumos colorat,alte ori nu...Mi-ai zis ca e peste 5 zile,dar uneori arata,uneori nu,si arata doar codul...Si asta se intampla si la scris?Ca uite,daca incerc sa scriu colorat arata ca naiba...Sigur are ceva formul!

Observ ca atunci cand dau quote la postul tau apare normal scrisul, incearca un relog pe forum sau cand selectezi un anumit font, culoare sau scris pentru un anumit text sa il selectezi cu click dreapta apoi sa aplici setarile dorite (font, culoare, stil, etc ...).

Cat despre bara RPG, te sfatuiesc sa apesi click dreapta pe ea (pe RPG), apoi cand o adaugi in campul destinat semnaturii sa apesi pe icoana ,,Image" de sus, de langa ,,Unlink" si ,,Code", urmand sa introduci linkul copiat de pe RPG.

Sper ca ti-am fost de ajutor.

Multumesc,am aflat de la Bobo,pot folosi aceste functii dupa 5 zile de la inregistrare....Acum ce rau imi pare de fostul cont,aveam o gramada de reputatie si posturi,dar am facut greseala sa fac x10 warning dalea,sa nu faceti si voi la fel!

Am si eu o nedumerire.

Am level 7, iar din cate stiu, la level 7, primesti un vehicul de tip Landstalker, de la 'tutorial'. Ei bine, eu nu am primit acest vehicul, am tot Bravura.

O solutie in rezolvarea acestei 'probleme'?

Am si eu o nedumerire.

Am level 7, iar din cate stiu, la level 7, primesti un vehicul de tip Landstalker, de la 'tutorial'. Ei bine, eu nu am primit acest vehicul, am tot Bravura.

O solutie in rezolvarea acestei 'probleme'?

Incearcaă să dai un relog nu este posibil. La level 7 fiecare jucător primeste un Landstaker. Dacă nu merge trimite un PM lui MasterTrap21.

Ai fost aseară online când s-a dat 2 levele? Poate a afectat acest lucru cu ceva dar nu cred.

Incearcaă să dai un relog nu este posibil. La level 7 fiecare jucător primeste un Landstaker. Dacă nu merge trimite un PM lui MasterTrap21.

Ai fost aseară online când s-a dat 2 levele? Poate a afectat acest lucru cu ceva dar nu cred.

Am dat si relog, tot asa este.

Da, am fost aseara online cand s-au dat 2 levels up + 20 respect points. Cred ca acest lucru a afectat asta.

Am dat si relog, tot asa este.

Da, am fost aseara online cand s-au dat 2 levels up + 20 respect points. Cred ca acest lucru a afectat asta.

Probabil o să-l primeşti cand dai buylevel pentru 8. Dacă nu, caută un admin 5+ şi vezi dacă pot să îţi dea maşina de level 7.

Am o intrebare,aseara la ce ora s-au dat 20 respect points?Level up le-am prins,insa 20 rp points nu le-am prins si sunt curios!

Am o intrebare,aseara la ce ora s-au dat 20 respect points?Level up le-am prins,insa 20 rp points nu le-am prins si sunt curios!

Le-a dat odata cu acordarea primului level up. Unul dupa altul.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.