Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Salut!

Seara cand intru in joc, mi se vede urat rau de tot, nu vad soseaua sau peretii, cladirile, poduri etc. De exemplu, aseara cand eram in jail mi se vedea asa: http://imgur.com/a/tMNCe

In schimb ziua, se vede super bine, nu am treaba deloc. Cand se face seara pe samp, atunci se schimba treaba si incepe sa se vada urat.

De la ce este??

Am o groaza de moduri instalate.

Dar daca este de la moduri, dc ziua se vede OK si seara asa de urat?

Si daca reinstalez samp si bag din nou modurile mai imi face figuri?

Mie imi plac modurile, le-am luat de pe b-zone / forum de la cei care spuneau ca nu produc lag / crash si nu as vrea sa renunt la ele, imi plac mult!

@, singura diferenţă dintre zi şi seară este timpul de pe server (noapte afară sau lumină şi soare). Probabil când timpul de pe server trece la ora de noapte (când se aprind şi luminile pe străzi), ceva mod îţi face probleme.

Încearcă seara să reinstalezi toate modurile, pe rând şi vei observa la care este problema.

Unde gasesc si eu topicul pt cerere de job taxi va rog ajutatima am cautat tot forumul

Nu există "job taxi" există facţiuni taxi.

Los Santos Taxi Company

Las Venturas Taxi Company

San Fierro Taxi Company

Poţi deveni un taximetrist doar după ce ai level 5, faci o aplicaţie pe forum la secţiunea "Aplicaţii" respectând modelul, fiind acceptat şi susţinând nişte teste.

Am si eu o intrebare, pe forum cum pui chestia aia ca pui @ si langa el e numele cu albastru la un player si daca dai click te da pe profilul lui si ii si apare cand faci asta la notificari?

Am si eu o intrebare, pe forum cum pui chestia aia ca pui @ si langa el e numele cu albastru la un player si daca dai click te da pe profilul lui si ii si apare cand faci asta la notificari?

Ai în bară, lângă Font, Size, culoarea textului, o opţiune care arată aşa şi se numeşte Spercial BBCode, dai click pe ea, alegi "Member" şi introduci numele de pe forum al respectivului. (aşa)

ms

daca tot sunt aicia inca o intrebare care mia venit acuma in minte.tu ex pentru a intra pe imgur ai pus link-ul la cuvantul "asa" ... alti fac cu "clock"mise pare interesant cum se face?

2:cum se pune o poza sa se vada direct pe forum fara sa dai click pe forum

ms

daca tot sunt aicia inca o intrebare care mia venit acuma in minte.tu ex pentru a intra pe imgur ai pus link-ul la cuvantul "asa" ... alti fac cu "clock"mise pare interesant cum se face?

2:cum se pune o poza sa se vada direct pe forum fara sa dai click pe forum

1. Click stânga şi trage peste cuvânt, click ca în poză şi copiază link-ul acolo.

2. Click aici şi pune link-ul pozei.

Exista sait-uri online pe care sa castigi bani?? :D

Daca stie careva sa-mi dea PM. Si sa explice cum se lucreaza :))

Si daca a scos vreodata bani..

Sper ca nu e interzis sa intreb asa cv.. :P

E interzis să postezi așa întrebare aici.

Buna Ziua , Am luat si eu aseara Ban pe server , precum am facut transfer ilegal , de ce ? Sper sa se gaseasca o explicatie , Ban'ul l-am luat de la [F4L]Andrei !

Citește regulamentul serverului.

Persoanele care împart două sau mai multe conturi cu același IP le este interzis să facă orice fel de schimb de bunuri intre aceste conturi, sancțiunea pentru încălcarea acestei reguli este 5 zile ban la prima abatere și de la 10 zile la permanent la a doua a tuturor conturilor implicate, inclusiv complicii. După ce v-a expirat banul aveți obligația să transferați înapoi bunurile primite.

Atenție: Și cei care se loghează pe conturile prietenilor și le apare IP-ul o singura data pe contul prietenului intra tot în aceasta categorie.

- puteți face schimb de bunuri numai după ce a trecut minim o lună de zile de la folosirea IP-ului comun.

Buna Ziua , Am luat si eu aseara Ban pe server , precum am facut transfer ilegal , de ce ? Sper sa se gaseasca o explicatie , Ban'ul l-am luat de la [F4L]Andrei !

Trebuie să îi dai un PM lui [F4L]Andrei şi îţi oferă el informaţiile necesare.

http://forum.b-zone.ro/topic/182771-rules-update/#entry2651534

Regula cu privire la transferuri ilegale a fost înlăturată. Cei cu banuri active pentru așa ceva nu veți primi unban, așadar nu cereți acest lucru.

A rămas totuși o regulă cu privire la transferuri, în cazul în care abuzați de acest lucru.

Mai exact ? Cum s-a schimbat regula asta ?

Regula cu privire la transferuri ilegale a fost înlăturată. Cei cu banuri active pentru așa ceva nu veți primi unban, așadar nu cereți acest lucru.

A rămas totuși o regulă cu privire la transferuri, în cazul în care abuzați de acest lucru.

Din câte am înţeles eu, transfer ilegal este doar atunci când îţi faci un cont pentru a câştiga un eveniment (gen Quest), iar apoi îţi transferi banii de pe contul nou pe cel pe care joci.

"Este interzisă crearea de conturi doar pentru câștigarea anumitor evenimente și transferarea câștigurilor pe contul principal sau alt cont."

@nu îmi asum nici o responsabilitate în cazul în care greşesc.

Nu ai voie sa iti faci in continuare conturi noi pentru evenimentele de tip halloween/Pasti/iarna si sa-ti transferi banii, insa ai voie sa iti transferi banii pe alt cont in caz ca ai nevoie/vrei sa joci acolo.

Din câte am înţeles eu, transfer ilegal este doar atunci când îţi faci un cont pentru a câştiga un eveniment (gen Quest), iar apoi îţi transferi banii de pe contul nou pe cel pe care joci.

"Este interzisă crearea de conturi doar pentru câștigarea anumitor evenimente și transferarea câștigurilor pe contul principal sau alt cont."

@nu îmi asum nici o responsabilitate în cazul în care greşesc.

Nu ai voie sa iti faci in continuare conturi noi pentru evenimentele de tip halloween/Pasti/iarna si sa-ti transferi banii, insa ai voie sa iti transferi banii pe alt cont in caz ca ai nevoie/vrei sa joci acolo.

Da ma da, am inteles si eu asta. Si sanctiunile ? Nu e voie, dar daca incalci ce scrie acolo, ce patesti ? Aici vreau raspunsul.

Salutare, as vrea sa stiu daca este o programa cu care pot juca pe 2 conturi odata. Daca da atunci care e? Cel care imi va raspunde primeste +1.

Salutare, as vrea sa stiu daca este o programa cu care pot juca pe 2 conturi odata. Daca da atunci care e? Cel care imi va raspunde primeste +1.

Salut ! Programul se numeste Sanboxie , poţi juca pe 2 conturi odată, dar nu poţi juca pe acelaşi server.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.