Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

@@SuKaRiMe,

Daca te referi la website-ul RPG.B-ZONE.RO datele de logare sunt datele de pe server-ul SA-MP, atat nickname-ul cat si parola.

am incercat

@@SuKaRiMe,

Daca te referi la website-ul RPG.B-ZONE.RO datele de logare sunt datele de pe server-ul SA-MP, atat nickname-ul cat si parola.

am incercat! si nu merge

Salut la toată lumea ! Am și eu o problemă. Am 30 k în bancă , și când m-am dus sa îi scot aveam decât 1 k . Unde or fi banii mei ?

P.S.:Mi s-a mai întâmplat odată dar aveam 7 k ..

am incercat

am incercat! si nu merge

Conecteazate cu Numele si Parola de pe SAMP . Cum iti este pe SAMP asa scrie si pe rpg.b-zone.ro .

Am si eu o intrebare : Cum imi pun o muzica de fundal pe About Me cum are Skipper si zeEK. ?

Salut la toată lumea ! Am și eu o problemă. Am 30 k în bancă , și când m-am dus sa îi scot aveam decât 1 k . Unde or fi banii mei ?

P.S.:Mi s-a mai întâmplat odată dar aveam 7 k ..

Cel mai probabil cineva iti stie parola de la cont ... Schimba-ti parola

Salut !!! Am un cont de nivel 11 . Am facut un cont nou crezand ca am nivel prea mare si nu mai ma lasa sa aplic la factiunile de level mai mic . Un helper ma lamurit si mi-a zis ca pot aplica nu conteaza nivelul. Avea 8k si iam dat fratelui meu sa ii tina . Dupa ce i-am dat banii nea scos de pe server si nu ne mai lasa sa intram . Ce pot face?

Păi frate bun, o schimb , dar banii mei , gata nu mai sunt ? Am muncit 3 săptămâni să ii fac . Oare pot sa ii recuperez? Multumesc pentru răspuns.

Cauta-ma azi la ora 22:00 in game am numele ''RainMan.'' Iti dau eu bani ;)

Salut !!! Am un cont de nivel 11 . Am facut un cont nou crezand ca am nivel prea mare si nu mai ma lasa sa aplic la factiunile de level mai mic . Un helper ma lamurit si mi-a zis ca pot aplica nu conteaza nivelul. Avea 8k si iam dat fratelui meu sa ii tina . Dupa ce i-am dat banii nea scos de pe server si nu ne mai lasa sa intram . Ce pot face?

Daca aveti acelas ip probabil ati luat ban, deoarece este interzis sa detii doua conturi si sa faci transferuri de bunuri sau bani intre ele.

@, eu vad ca a mers http://forum.b-zone.ro/topic/253392-ajutor-financiar/?p=3814308

Foloseste edit, e interzis sa postezi de doua ori consecutiv in mai putin de 24ore in acelasi topic.

Salut, vad ca esti movie admin si cred ca te pricepi la moduri, am si eu o intrebare, o problema mai exact.

Miam pus un mod mai exact un c-hud, si cand l-am pus, si am intrat in joc sa vad cum arata uite asta imi arata la viata si la armura si acolo unde arata ce arma ai in mana. http://imgur.com/Iy5WFqX

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.