Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Nu sunt 80 de topicuri, sunt mult mai multe, nu le poti vedea pentru ca nu esti admin, daca faci o aplicatie doar adminii si cu tine o pot vedea.

Parola de la Staff Area? Trebuie sa fi in Staff sa primesti parola, decat anumite persoane au parola.

@@valeriu12, @, Numarul de topicuri care sunt aratate este corect. Doar initiatorul topicului si staff-ul forumului au acces. Topicul Staff Area nu necisita parola, odata ce vei fi avansat in gradul necesar, vei avea acces la acel subform fara nici o parola.

@@valeriu12, cred ca ai avut in vedere de cerintele minime.

• Pentru helper le poti vedea aici.
  • Pentru functia de admin ai nevoie sa avansezi ca helper de level 2, iar mai apoi primesti functia respectiva. Sau cand se deschid aplicatiile si atunci vor fi specificate criteriile minime, ca de exemplu aici.
  • Pentru functia de lider trebuie sa fii propus de fostul lider sau de admini, respectiv vei fi adaugat pe o lista cu ceilalti candidati si se va vota direct in game de catre membrii factiunei, lideri si admini. Nu sunt anumite cerinte insa trebuie sa obtii un rank mai mare (minim 3) si sa ai un comportament exemplar cu toti membrii comunitatii.

@@valeriu12, Mai sunt si gradele de Moderator, VIP si Donator. PEntru Moderator trebuie sa fii activ la o sectiune a forumului ca dupa Global Moderatorul Steptu sa-ti ofere acest grad. Pentru gradul de Donator trebuie sa donezi $$ in joc.

P.S. @, Nu te baga f@!

Eu nu inteleg dc am ban ! Aram la pintall ma omorar unu am luat crash apoi am intrat si zicea ca am ban pe ip. Cred ca e bug dar vreau neaparat unban.

Dai restart la router.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.