Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Am avut acea problema si eu. Eu doar am reinstalat SA:MP-ul, am bagat din nou toate modurile, si in cele din urma am bagat modul de arme pe spate. Dupa care am realizat ca imi merge. Nu stiu care a fost problema...posibil un mod care nu a fost instalat pe intregime si nu lasa ca modul de arme pe spate sa functioneze. Sper ca te-am ajutat!

Am si eu o problema,nu imi aud masina,nici claxonul,nici sirena.Am setarile facut corect si al joc si la pc,dar nu se aude masina care o conduc,la ceilalti playeri aud si sirena si claxonul.pls help.

salut, am si eu o problema, nu imi merge serverul am incercat sa il pun rpg1.b-zone.ro, mi-au dat si prieteni link dar nu imi merge stie cineva vreun raspuns ? poti sa imi trimiti la raspuns te rog .

Nici la mine nu functioneaza si am internet de la RDS. Daca cumva la unii le functioneaza, este posibil sa fie de la internetul fiecaruia :)

Probabil o sa se rezolve cat mai curand problema asta.

EDIT: Acum functioneaza la mine

Cine ma poate ajuta cu aceasta problema la samp? L-am instalat si reinstalat de vreo 4 ori. Nu are nici un mod , nimic , e default.
Spune : ”Windows cannot find 'D:\GameforgeLive\GTA San Andreas\samp.exe'.Make sure you typed the name corectly , and then try again.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.