Jump to content

The house smell like...

DGS BauBau
 Share

Recommended Posts

=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Scenarist : Chuck.Pala...iuk

Idee: Chuck.Pala...iuk

Film: Chuck.Pala...iuk

Editor: Chuck.Pala...iuk

Subtritari: Chuck.Pala...iuk

:))

alta casa nu gaseai?

Ce fain ma ? :)). E o prostie care o poate face oricine, asta nu se poate numi film.. Melodia nu se potriveste deloc.

Edited by Rich

Ce fain ma ? :)). E o prostie care o poate face oricine, asta nu se poate numi film.. Melodia nu se potriveste deloc.

Scuzati-ma domnule Spilberg.Te-ai intors de la Hollywood si te-ai apucat de sa:mp pe b-zone?

Si melodia chiar se potriveste.Daca ai avea putina cultura si ai mai sterge din manele din calculator.Poate ti-ai da seama...

Melodia este "Truda- Imi pute a rahat" (daca nici asta nu se potriveste atunci nu stiu ce sa zic...)

E destul de bine pentru primul tau film , imi place ideea :)) Sconcs =)) . ai un + de la mine .

PS : Data viitoare filmeaza pe b-movie :D , o sa iasa mult mai bine si ai mai multe avantaje .

Multa bafta.

Scuzati-ma domnule Spilberg.Te-ai intors de la Hollywood si te-ai apucat de sa:mp pe b-zone?

Si melodia chiar se potriveste.Daca ai avea putina cultura si ai mai sterge din manele din calculator.Poate ti-ai da seama...

Melodia este "Truda- Imi pute a rahat" (daca nici asta nu se potriveste atunci nu stiu ce sa zic...)

Pai melodia asta asta '' Imi pute a rahat '' , se potriveste la perfectie titlul cu '' filmul '' tau. Pot si eu sa deschid FRAPS si sa incep sa filmez aiurea, dupa asta sa il postez la '' B-Zone clips ''. Oricum, stai calm, cu siguranta vei castiga COTM si vei lua VIP.

Edited by Rich

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.