Jump to content

Problema cu o usa ...

Guest andrusca97
 Share

Recommended Posts

Guest andrusca97

• Nickname: DeZyX
  • Screenshot-uri: -
  • Informatii despre PC (configuratia calculatorului, antivirus, sistemul de operare, conexiunea la internet etc.): leptop , merge foarte bine , win 7 , RDS
  • Descrierea situatiei: Am pus o usa si unu nu stiu cine ca daca dau /cinfo nu zice a pus /cprivate pe el si nu pot sa o sparg sau sa o inchid si este de pe fildurile mele , v-as ruga daca un dmin ar putea sa o scoata , locuiesc cu aDaTa nu el e cel ce a pus .
  • Astept raspuns va multumesc .

Intr-adevar asa este, daca mi-ati putea spune cum fac screenshot(s) in Minecraft, as reveni si cu dovezi!

Si mai sunt unele persoane care intra la noi in curte si fac bugabuse (profita ca este lag si deschid cuferele noastre care sunt puse langa perete) ...

Ati putea verifica cine ne-a deschis cuferele in perioada Joi (26 ian 2012) - Luni (30 ian 2012) ? Ne-a disparut o cantintate insemnata de diamond, red stone si alte unelte (diamond pickaxe, mai erau 2-3, nu imi vin acum in minte) ...

Va multumesc,

aDaTa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.