paulyks Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Am cateva intrebari in urma noului update: Masinile personale se vor cumpara de la DealesShip, si nu de la playeri? Daca da, care sunt preturile? Imi arata cnv un ss unde este amplasat DealerShip? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLex BiBii Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Go here : Link to comment Share on other sites More sharing options...
RetrasS Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 paulyks - Masinile se pot cumpara si de la Dealer Ship si de la Playeri. Scrie la Dealer Ship /buyvehicle si iti arata preturile. Trebuie sa ai Level 5+ ca sa poti cumpara o masina. Uite si mapa unde este Dealer Ship Rodeo ti-am pus un punct rosu. Sper sa te fi ajutat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulyks Posted February 1, 2012 Author Share Posted February 1, 2012 ce masina sa aleg intre manana si sunrise?, care e mai rapida si care arata mai fain cand o tunezi..? sunrise...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RetrasS Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Eu as alege Sunrise acum depinde si de gusturile tare. 1.De ce as alege eu Sunrise? Eu as alege Sunrise deoarece se tuneaza mult mai frumos ca Manana are 4 locuri si are un aspect foarte frumos fata de Manana. 2. Ce masina se tuneaza mai frumos Manana sau Sunrise? Dupa parerea mea Sunrise se tuneaza mult mai frumos ca Manana plus ca are un aspect foarte frumos. 3. Ce masina este mai rapida Manana sau Sunrise? Parerea mea este ca Sunrise este mai rapida ca Manana. Sper sa fi ajutat cu sfaturile mele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianCrT Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 De acord cu PauLikz votez tot pentru sunrise e mult mai bun decat Manana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
filezike Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Cam cat costa o masina ? Nu am level necesar sa ma uit ? [ Cea mai ieftina si cea mai scumpa ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.