Jump to content

Propunere Arms Dealer...

Melk

Recommended Posts

1. Daca iti iei tapa prin metoda asta pe care ai ziso si cu mechanicu esti un fraier...

2. Te uiti inainte sa dai accept bolovane...

Mai copilash nu esti in egala masura sa ma faci tu fraier pe mine,nu vezi ca habar nai de capul tau?Ai facut postul ca ai luat teapa cu 1k sau 2k si acum te plangi pe forum,pleaca ma,daca e sa sti eu nu am luat teapa niciodata cu faza "mechanic" insa multi au luat,tu esti "Dumnezeu" nu iei teapa nu iei nimic tu ma,esti foarte atent,pleaca dracu ca daca mai scriu ceva in post-ul asta iau suspend pe forum.

Mai copilash nu esti in egala masura sa ma faci tu fraier pe mine,nu vezi ca habar nai de capul tau?Ai facut postul ca ai luat teapa cu 1k sau 2k si acum te plangi pe forum,pleaca ma,daca e sa sti eu nu am luat teapa niciodata cu faza "mechanic" insa multi au luat,tu esti "Dumnezeu" nu iei teapa nu iei nimic tu ma,esti foarte atent,pleaca dracu ca daca mai scriu ceva in post-ul asta iau suspend pe forum.

Imi place ca nu faci pe prostu...chiar esti :))

Cum sa dea arms dealer tepe :)) doar nu esti chior... te uiti la suma care ti-a puso..daca iti convine accepti trasnferul daca nu, nu...

Ma faci sa rad :)) pff

Iti da teapa usor, iti da o data arma cu 3000 si pana scrii tu accept el iti da din nou cu 30000.

Mi s-a intamplat sa-mi dea mecanic refill cu 500 si pana am scris eu /accept el a modificat in 9999 si am luat teapa...

Iti da teapa usor, iti da o data arma cu 3000 si pana scrii tu accept el iti da din nou cu 30000.

Mi s-a intamplat sa-mi dea mecanic refill cu 500 si pana am scris eu /accept el a modificat in 9999 si am luat teapa...

Da, dar daca erai atent nu luai...

PRO

N-are rost sa se mai faca atatea modificari! Si pana la urma 2-3k sunt un nimic!

Acuma 2, 3 K sunt un nimic poate pentru tine dar playerii de level mic ara resimtii suma asta .... ar fi bine daca la urmatorul update s-ar pune comanda asta.

Fratilor eu mereu le-am cerut banii inainte sa le dau arma, ba chiar mai faceam si oferta gen `cumperi doua arme si primesti deagle cadou` si deci n-am luat niciodata teapa la arms dealer!

Daca nu ii convine sa dea el banii inainte sa vina urmatorul...! :)

Pro si contra.

S-ar face bug abuse, va ganditi daca se fac conturi aiurea si se da sellgun pana face pe minus 1 miliard ?

Pro daca s-ar baga incat sa nu poti vinde arma cand nu ai banii necesari.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.