RiddeRee wtf Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 Ba si CipiGroza si Robert. nu va vedeti ca din toti playeri de pe serveru asta doar voi 2 , va bateti joc de alti playeri.. cum ar fi eu. Sunteti 2 distrusi , voi pe toata lumea acuzati ca a bagat euro cand imi vi cu dovezi ca eu am bagat euro te cred.. in viata mea nu am dat e euro pentru 1 joc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kalps Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 Ba si CipiGroza si Robert. nu va vedeti ca din toti playeri de pe serveru asta doar voi 2 , va bateti joc de alti playeri.. cum ar fi eu. Sunteti 2 distrusi , voi pe toata lumea acuzati ca a bagat euro cand imi vi cu dovezi ca eu am bagat euro te cred.. in viata mea nu am dat e euro pentru 1 joc. Si daca bagi euroi ce? Se oftica doar. Aia cu 2 distrusi nu e adevarata, sunt mai mult decat disstrusi (sparti). Si tu Cipi te crezi mare zmeu pe forum ca asa esti smecher si in realitate de ii ameniti pe aia ca ii bati ca alea si teai obisnuit cu senzatia de cartier. Ba baiatule aici nu merge , o-i fi eu mic da sunt si al dreq cand vreau. Tu te oftici de minune ca ti-o zicemi pe fata dar esti atat de ofticos incat nu vrei sa recunosti asta. Te dai si tu mare ca ai lvl 30 dar eu daca las calculatoru deschis (pentru ca pot sa il tin si 20/24) si te-as intrece usor in ceva timp. Deci nu mai manca atata c*c* ca versi. Ryder la oameni destea nai ce sa le faci , mai bine iti vezi de drumul tau pentru ca astia sunt atat de ofticati incat vor sa fie tot al LOR !! Ba baiete iti mai zic ceva, nu te mai oftica atata ca nu e serveru tau si nici al meu asa ca taci dq din gura si joacate si stai si tu in banca ta cum stau eu (in unele cazuri) dar tu te bagi la tot ma ca esti mare zmeu. P.S: te dai smecher cu hainele alea da parca-s chilotii lu mamaie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianCrT Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 Si daca bagi euroi ce? Se oftica doar. Aia cu 2 distrusi nu e adevarata, sunt mai mult decat disstrusi (sparti). Ba si CipiGroza si Robert. nu va vedeti ca din toti playeri de pe serveru asta doar voi 2 , va bateti joc de alti playeri.. cum ar fi eu. Sunteti 2 distrusi , voi pe toata lumea acuzati ca a bagat euro cand imi vi cu dovezi ca eu am bagat euro te cred.. in viata mea nu am dat e euro pentru 1 joc. Credeti ca i-ati umilit cu ceva?? Va asigur ca tot ce face CipiGroza nu o sa inceteze niciodata...asa e el... ce sa-i faci, pe Robert nu-l cunosc...nu ma bag... Incercand sa-i faceti sa inteleaga ca tot ce fac e gresit...nu ati reusit decat sa aratati ca sunteti exact ca ei... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kalps Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 Nui adevarat !! El e ofticat si eu lupt impotriva ofticatilor sparti care cred ca totu e al lor. @candy: tu stai in banca ta si te respect dar pana la urma nu cred ca vrei sa iti exprimi o parere pentru ca ori tie frica de ei ori nu iti place sa te bagi in discutii (certuri).Nu spun ca mie mi-ar placea dar daca lasi un infect pe forum til strica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianCrT Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 Kalps tu observi la ce s-a ajuns de la un simplu topic?? de la o intrebare? Ai mare dreptate, acum o luna eram exact la Cipi (vezi topicul " Jex112 s-a reintors"), singur am invatat ca rautatile si jignirile nu aduc nimic bun, deci nu e vorba ca mi-ar fi frica de Cipi / Robert , dar nu cred ca ar ajuta la ceva sa le platim cu aceeasi moneda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kalps Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 Kalps tu observi la ce s-a ajuns de la un simplu topic?? de la o intrebare? Ai mare dreptate, acum o luna eram exact la Cipi (vezi topicul " Jex112 s-a reintors"), singur am invatat ca rautatile si jignirile nu aduc nimic bun, deci nu e vorba ca mi-ar fi frica de Cipi / Robert , dar nu cred ca ar ajuta la ceva sa le platim cu aceeasi moneda... Eu in stare normala sunt ca tine cum esti acum dar cand vad pe cineva ca Cipi sau mai stiu eu smecher de forum o iau razna si vreau sa il trimit la maicasa si sa ma lase. (pe jex1 ala la-ti inghesuit rau) ce naiba...nu puteati sa spuneti bine te-ai reintors sau stiu eu ce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExteeL Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Sa dea cineva T/C vad..ca iar incepe cearta Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLusSioNReal Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Mr.Pharel nu are sens sa te lasi,ai muncit destul de mult ca sa ajungi la levelul tau si sa ai bunurile persoanele,nu merita sa te lasi. CipiGroza si Ridee@: Voi ce aveti de impartit ? Nu inteleg de ce va certati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.