monsterdoe Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 As avea o propunere buna, rea cum credeti.Haideti sa vi`o spun: De la un anumit level avem o suma mai mare de payday sa avem un loc unde sa ne dea bani ca un fel de rata si cand luam bani tre sa`i platim in x zile.De exemplu am 50k payday si eu vreau 10kk , minimul de plata pe zi de 100k sau 200k in functie de bani cine nu da sa aibe warn sau ban in functie de situatie. Astept pro/contra. Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
xBlake Posted February 5, 2012 Share Posted February 5, 2012 E cam aiurea propunerea , nu cred ca o sa fie aplicata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoNtz Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Contra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaddy Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Contra ,asa toti playeri de lvl 1 se imprumuta +ca or sa-si faca multe conturi pentru asi transfera banii de pe unu' pe altu'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoNtz Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Contra Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianCrT Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Contra, adica toti playerii ar dona 8 euro, ar imprumuta 950m si ar avea bullet/ infernus/turismo etc....cum ti se pare asta? sa vezi pe toate strazile masini premium? iti zic eu "aiurea", deci nu cred ca o sa se puna in vigoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLLx21 Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Contra ! De ce ? Conturi făcute aiurea pentru a transfera pe contul " cel mare ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.