Jump to content

Bug mare!

KSG

Recommended Posts

Daca ai jobul de mechanic poti conduce acesta masina .

Nu poti conduce masina de Tow Trcuk daca ai jobul de mechanic. Pentru acest job sunt masini in LV care seamana, dar nu sunt la fel. Au o alta culoare daca nu ma insel.

Deci acela este un bug abuse, te sfatuiesc sa nu-l mai faci.

Bafta.

Eu zic sa nu risti sa incerci iar, probabil era lag, acum risti ban, daca mai faci asa ceva.

Sigur este un bug de la noua versiune

Te sfatuiesc sa nu-l mai folosesti ca iei ban pt bug abuse

Bafta

Cum să riște Ban Permanent când el a făcut aceasta pentru a-i informa pe Admini despre bug, mai gândiți-vă înainte de a scri ceva.

E sigur un Bug care poate a ieșit doar la tine, nu cred că dacă mai încerci odată o să-ți reușească. În nici-un mod nu poți conduce un Tow Truck, nici cu job Mechanic, nici să fii Batman.

Din cate stiu eu sunt niste Tow Truckuri care le poate conduce oricine :-?

Vedeam civili de level 2-3-4 cu TowTruck :P

Alea sunt masini de mecanic care se iau de acolo unde iei job mechanic :):P

Din cate stiu eu sunt niste Tow Truckuri care le poate conduce oricine :-?

Vedeam civili de level 2-3-4 cu TowTruck :P

Alea erau de mechanici...Nu de ttc

Lagu e lag , bugu este bug , daca observati cand da /stats i apare imediat stats daca era sa aiba lag nu-i aparea atat de repede stats . O avea el bug sau o fi bug la masini , nu are cum sa fie de la lag .

Tow truck-urile din Las Venturas din cate imi aduc eu aminte le putea lua oricine fara sa aiba job mechanic dar nu puteai sa tractezi masini cu ele!

Acum nu sunt sigur daca merge sa le iei si cu alt job inafara de mechanic, dar asa cum ziceau si cei de mai sus ori e bug ori e de la lag!

Succes! :D

Incercati sa cititi posturile anterioare inainte sa scrieti acelasi lucru de mai multe ori, sau uitati-va bine in video.

@Exteel

Nu crezi ca a incercat sa se dea jos si sa urce iar din moment ce a facut video cu asta? nu cred ca a filmat de prima data stiind ca o sa fie bug...

Mastertrap a zis sa incerci din nou si sa faci SS cu /dl sa se vada ID-ul.

Eu am testat si am vazut ca nu se pot conduce..nu cred ca mai e bugul: http://imageshack.us/photo/my-images/513/samp021yt.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/195/samp022yp.png/

Poate era ceva temporar..la tine sau la masina respectiva.. apropo, era pentru TCC, nu pentru mecanici, la mecanici apare altfel.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.