Jump to content

B-zone Fotball Meeting (Bucuresti)

Ultras Dinamo

Recommended Posts

B-zone Fotball Meeting (Bucuresti)

53552964344215549567.jpg

Salutare , acum 3-4 zile mi-a venit o idee , sa organizez o iesire la un fotbal pe sintetic in balon , impreuna cu playerii de pe B-zone din Bucuresti. Vestea s-a raspandit repede , asa ca am hotarat sa fac acest topic pentru a putea sa ofer toate informatiile si detaliile cu privire la aceasta intalnire.

Asadar , sambata seara vom lasa Sa-Mp'ul , forumul si orice alt ceva , si vom juca Fotbal!

;;)

Unde jucam?

Intr-un balon de langa Sala Polivalenta . Am ales acest loc ,deoarece e cel mai accesibil pentru toti.

Cand jucam?

Sambata , 25 Februarie 2012

Cat jucam?

2 ore.

Cate echipe vom fi?

3 sau 4 , depinde de cati doritori sunt.

Vrei sa vii? Atunci fa-ti o echipa DOAR cu membrii de pe B-zone (nu cei inregistrati de 1 zi doar ca sa ii aveti in echipa pe prietenii vostrii) si posteaza aici echipa ta.

Nu vreau sa vad posturi de genul " Vin si eu dar nu am echipa" . Posteaza concret aici echipa ta , cu cine vii. Deci , contactati-va pe Mess/Forum/Joc si faceti-va echipa.

Echipa 1:

Dj.Croco (Capitan)

Kip

Denis.Mitchell

Nocerino (Tom.Capone)

Andrew.

Dzeu

Echipa 2 :

Allx (Capitan)

Daryus

Geo04

Alyin

Alistair

Crepo

Echipa 3:

Nimar (Capitan)

Whiskey

Qwerty

Tom.Hagen

Spirites

Pharell

Astept sa va inscrieti. Vom fi maxim 4 echipe. Pentru nelamuriri: adrian_reddog@yahoo.com sau 0731733110 , 0786961442

Va rog sa nu imi inchideti acest topic , e foarte greu sa sun pe fiecare in parte sa le dau detalii , mi-e mult mai usor asa.

Este frumos ca se mai gandeste cineva ca tine sa organizeze iesiri de genul...asa aveti ocazia sa va cunoasteti si fata in fata..

Pacat ca stau la distanta mare de Bucuresti...ca ma prezentam si eu .

Distractie placuta !

Nu avem cum sa nu castigam deoarece il avem pe Croco in echipa :)):D

Ba ce reclama imi faci :)))

Apropo , o sa incerc sa iau de la 18:00 la 20:00

@ [mR].PhaReLL

Fa-ti echipa numai cu oameni de pe B-zone , am zis clar ca doar noi mergem.

Echipa Magurele City !

>1.[mR].PhaReLL (Capitan)

>2.[mR].SpriTes (portar )

>3.[mR].BeBe

>4.Laut( Nu joaca samp)

>5.Rotaru(Nu joaca samp)

>6.Madalin(Nu joaca samp)

>Sper sa ne distram sa nu iasa oftica s-au chesti nasoale gen batai si alte chesti ...

:)

Amice, DGS Mr Qwerty, [mR].[MossssU], valentin0, isi cauta echipa asa ca ve-ti fi 6, cel mai bine ( normal, daca-ti doresti sa va "aliati")

Sa fie! :) , hai sa ne strangem odata sa sun sa fac rezervare :D

Pai ai mei sunt stransi :)) , defapt ei m-au sunat pe mine , eu vin ma hai strange cat mai multi !!!!!

Pai ai mei sunt stransi :)) , defapt ei m-au sunat pe mine , eu vin ma hai strange cat mai multi !!!!!

Cate amice, suntem deja 2 echipe aici, din ce-am inteles pe mess alta echipa este deja facuta iar a-4-a Giuliano si baietii.

Cate amice, suntem deja 2 echipe aici, din ce-am inteles pe mess alta echipa este deja facuta iar a-4-a Giuliano si baietii.

Pai iauzi hai ca suntem gata ! Suntem cate 6 in echipa :| avem loc oare pe terenul ala ?

Sa vedem daca ne facem echipa completa..

Sunt asa eu:

( NimaR )

Qwerty

Whiskey

Shlomy(Nu stie sigur)

Ne mai trebuiesc 2-3 oameni shlomy imi spune Sambata daca vine oricum 1-2 oameni nu strica isi aleg parerea mea cum spune Croco !

Cine mai doreste add : raminutu_24

Echipa Finalizata!

Nimar ( Capitan )

Whiskey

Pharell

Spirites

Qwerty

Tom.Hagen

Gata am facut echipa !

Cativa dintre noi ne intalnim la Unirii Care are drum si doreste sa mearga cu noi sa ma contacteze !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.