TexCus Posted August 24, 2009 Share Posted August 24, 2009 Dintr-un timp dupa ce tin deschis 4-5 ore imi arata ca procesorul are 80-81 grade... pun mana pe carcasa frige pot face oua prajite pe el. am incercat sa pun mai bine alimentarea in spate m-am uitat in el .. am pus mai bine mufele si tot asa face. Cand ajunge la 84 grade imi apare chestia cu shutdown si gradele la tot Pc-ul si mi se inchide, pana se raceste nu merge sa-l deschid, ca am programul ala: SpeedFan care imi arata... O propunere ? Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylvynho Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 1.sa incerci sa il cureti de praf 2.Poate nu iti mai merge ventilatoru sau nu mai face fata si trb sa il schimbi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamiy Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 Cel mai bine e sa scotzi coolerul de la CPU sa il curetzi bine bine si CPU la fel , cumperi o pasta termoconductoare de calitate pana in 50 lei si il pui la loc , poate si un cooler nou pana in 70 lei ! BFT ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalina Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 1.sterge praful 2.leaga firele frumos 3.mai adauga minim un cooler de carcasa 4.controleaza radiatorul de la cpu poate nu mai are pasta sau s`a intarit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts