Killik Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 Poate unii dintre voi cunoasteti acest mod. Este un mod care inlocuieste rotile acelea urate si patratoase de la TUNING. Eu il folosesc demult si nu as putea juca Gta/Samp fara el. Screen : http://imageshack.us...eelsscreen.jpg/ Video : Download : http://www.gtainside...wnload&id=23063 Instalare: 1. - in gta3.img "...\GTA SA\models\GTA3.IMG" Inlocuiti fisierele (cu IMGTool) : wheel_gn1.dff wheel_gn2.dff wheel_gn3.dff wheel_gn4.dff wheel_gn5.dff wheel_lr1.dff wheel_lr2.dff wheel_lr3.dff wheel_lr4.dff wheel_lr5.dff wheel_or1.dff wheel_sr1.dff wheel_sr2.dff wheel_sr3.dff wheel_sr4.dff wheel_sr5.dff wheel_sr6.dff 2. - Adaugati "J2_Wheels.txd" in GTA3.IMG (cu IMGTool) 3. - copiati "veh_mods.ide" din folderul modului in "...\GTA SA\data\maps\veh_mods\" (inlocuiti). Imi cer scuze daca cineva a mai postat un topic cu acest mod. Multa bafta. Edit : Nu face LAG si nu provoaca Crash . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkeriY Posted March 8, 2012 Share Posted March 8, 2012 frumos mod chiar imi place,dar intrebarea mea este urmatoarea : Face lag acest mod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DH01 Posted March 8, 2012 Share Posted March 8, 2012 Frumos mod! Va multumesc <'> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killik Posted March 8, 2012 Author Share Posted March 8, 2012 Nu face lag, am jucat cu el pe o rajnita de calculator de acum 7 ani, pana sa-mi cumpar altu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RetrasS Posted March 8, 2012 Share Posted March 8, 2012 Arata bine... dar provoaca Crash? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robbbbert Posted March 8, 2012 Share Posted March 8, 2012 Arata bine... dar provoaca Crash? Ba, esti ratat, taran sau idiot ? NU VEZI CA SPUNE: NU PROVOACA CRASH, iar tu intrebi ca un idiot pentru +1, provoaca crash ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BZ HarrisoN Posted March 8, 2012 Share Posted March 8, 2012 Robbbbert nu trebuia sa te exprimi asa , puteai sa ii explici frumos aici sau ii trimiteai un PM cu ce limbaj doreai. In fine ... Frumos pack pentru roti. Il port si eu si este foarte frumos. Te mai astept cu astfel de Pack-uri . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killik Posted March 8, 2012 Author Share Posted March 8, 2012 Ba, esti ratat, taran sau idiot ? NU VEZI CA SPUNE: NU PROVOACA CRASH, iar tu intrebi ca un idiot pentru +1, provoaca crash ? Baiatu nu a gresit cu nimic, nu era scrisa fraza "Nu face LAG si nu provoaca Crash ." pana sa posteze el intrebarea. Am editat eu dupa ce am citit intrebarea lui pentru a evita +1. Imi cer scuze pentru confuzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExteeL Posted March 8, 2012 Share Posted March 8, 2012 frumos mod chiar imi place,dar intrebarea mea este urmatoarea : Face lag acest mod? Nu face lag..nu provoaca crash..modul acesta il folosesc si eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenn Posted March 9, 2012 Share Posted March 9, 2012 Foarte bun modul, merge bine samp-ul . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RetrasS Posted March 9, 2012 Share Posted March 9, 2012 Robbert in primul rand invata sa vorbesti. 2. Nu ai vazut ca eu am intrebat la ora 14:39 sau cat era iar el a dat edit cu " Nu provoaca lag sau crash " la ora 22:34 sau cat este. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cookie Monsta Posted March 9, 2012 Share Posted March 9, 2012 Ba, nu va inteleg, au inceput 2-3 membri sa posteze niste moduri, hai cu satra, faceti toti topicuri. Macar daca tot faceti topicuri cu moduri, puneti si voi un MODPACK, sa aiba macar 10 moduri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killik Posted March 9, 2012 Author Share Posted March 9, 2012 Ba, nu va inteleg, au inceput 2-3 membri sa posteze niste moduri, hai cu satra, faceti toti topicuri. Macar daca tot faceti topicuri cu moduri, puneti si voi un MODPACK, sa aiba macar 10 moduri. Ai ceva impotriva topicurilor cu moduri? Fiecare posteaza modul care considera el ca aduce un + jocului si pentru ca nu exista un Topic special facut pentru a posta moduri, postam si noi aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cookie Monsta Posted March 9, 2012 Share Posted March 9, 2012 Ai ceva impotriva topicurilor cu moduri? Fiecare posteaza modul care considera el ca aduce un + jocului si pentru ca nu exista un Topic special facut pentru a posta moduri, postam si noi aici. Da, am ceva impotriva topicurilor pentru ca faceti 50 de topicuri si fiecare contine cate un mod, si sa fim seriosi, faceti asta pentru reputatie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killik Posted March 9, 2012 Author Share Posted March 9, 2012 Da, am ceva impotriva topicurilor pentru ca faceti 50 de topicuri si fiecare contine cate un mod, si sa fim seriosi, faceti asta pentru reputatie. Esti invidios acum sau ce? ) Pe tine cine nu te lasa sa faci topicuri pentru reputatie. Ti-e frica ca face un "NoBody" reputatie mai multa ca tine? hai ca devii penibil. Eu nu am rugat pe nimeni sa-mi dea reputatie, chiar nu ma intereseaza reputatia ma doar in .... de ea. Ce urmaresc eu este ca playerii sa descarce sa instaleze si sa foloseasca acest mod. As fi si mai fericit daca nu mi s-ar da niciun Punct Reputatie (sau cum i se zice) nu ma ajuta cu nimic. Te-as ruga sa nu mai postezi aici, nu intereseaza pe nimeni opiniile tale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliynutz Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Foarte frumos.L-am probat si sunt prea tari jantele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.