Jump to content

Burnout Paradise Ultimate Box (2009)

LeGaLiZe
 Share

Recommended Posts

Studiourile Criterion Games au anunţat pe site-ul oficial că în februarie 2009 vor lansa Burnout Paradise The Ultimate Box, versiunea PC de Burnout Paradise, care va include atât pachetele bonus lansate până acum - Cagney şi Bikes, cât şi viitorul Party Pack.

De asemenea, producătorii vor pune la dispoziţie şi o versiune trial care va permite celor interesaţi să testeze pentru o perioadă limitată prima parte a jocului, cât şi modul online Freeburn.

Poze:

zn3h9ifay1uaza8r2za.jpg

oxe09tujxscj01u0c2ik.jpg

s3frvmu3hbbk6agxiqmh.jpg

Pozele sunt facute de mine.

Cerinte:

Processor: Intel Pentium 4 2.8 Ghz

Display Card!: NVIDIA GeForce 6600 series 128MB(Sa mearga la perfectie eu zic ca cel mai bun e NVIDIA GeForce 9800)

ATI Radeon X1300 series 128MB

Memory: 1024MB

Free Disk Space: 5GB

Operating System: Windows XP (SP2), Vista

Jocul are o super grafica iar masinile sunt "beton"si mai sunt si motociclete, merita incercat :D

Download EDITED by leXutzu.

Jocul merge si online.

Serial: EDITED by leXutzu.

Foarte frumos ca faci acest post si ce pot spune este chiar bine :) dar aici trebuie sa face despre New Games adica jocuri care vor aparea sau carea au aparut acum de curand ... nu despre un joc din februarie 2009 . Totusi un Review foarte bun !

Guest F4L Bill
E frumusel grafica buna fete ce mai?

Frumusel dar tu nu mai ai pe unde sa faci +1 ? Nu s-a mai postat de 2 saptamani in acest topic..

L-am jucat si eu la viata mea :X:)) .Grafica belea si e super cand izbesti masinile.Problema era ca trebuia sa repari masina tot timpul.Si cursele erau frumoase ca puteai sa mergi pe unde vroiai :) .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.