LeGaLiZe Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Am să vă prezint câteva creatii Revin cu creaţii noi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNark Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 (edited) Salut ma poti ajuta sa fac un sig asemanator Edited March 27, 2010 by RhoddwaN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anakin Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Foarte tari , imi poti zice si mie cum le faci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeGaLiZe Posted August 26, 2009 Author Share Posted August 26, 2009 Ce vrei sa spui ? Folosesc Photoshop CS3 , uneori ma ghidez dupa stock-uri , alte ori folosesc Brush-uri , c4d-uri , efecte , texture . Dupa tutoriale se invata cel mai bine . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNark Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Ok o sa incerc sa fac si eu ceva in gen:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeGaLiZe Posted August 26, 2009 Author Share Posted August 26, 2009 Ceva nou Halo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woozie Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Imi plac toate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferdenez Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 GJ pt efotul depus Link to comment Share on other sites More sharing options...
RuNeEeRi Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 1.Scoate scanlines de pe sig,sterge dublura renderului. 2.E overcontrasted.Scapa de nuanta de culoare deschisa 3.Nu are flow nici depth,numi place. 4.E aiurea.Nu stiu ce ai vrut sa faci dar arata foarte naspa.Partea dreapta e goala 5.C4Du ala din stanga strica,la fel si textul.Incearca sa le scoti. A.Si un sfat pt toate creatiile.Nu mai colora renderul.Uitete la creatiile mele si ai sa vezi la ce ma refer Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 RIP DASILVA ! Prima creatie este facuta de Wild Theory dupa #cenzurat# Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeGaLiZe Posted August 29, 2009 Author Share Posted August 29, 2009 RIP DASILVA ! Prima creatie este facuta de Wild Theory dupa #cenzurat# Ai grija cum vorbesti eu sunt acela de pe ....G Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 ha ? Joc pe serverul acela de 7 luni , tu esti eXemplu , theory e prietenul meu , RIP RIP RIP , ai copiat ce am muncit noi acolo , sa pui tu aici , bravo , esti bun la ps . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeGaLiZe Posted August 29, 2009 Author Share Posted August 29, 2009 ha ? Joc pe serverul acela de 7 luni , tu esti eXemplu , theory e prietenul meu , RIP RIP RIP , ai copiat ce am muncit noi acolo , sa pui tu aici , bravo , esti bun la ps . Stiu ca sunt bun , apropo nu tu ai muncit ci eu . eXemplu = Wild_Theory , daca vrei sa stricam prietenia pe care o zici tu ... Mai posteaza astfel de acuzatii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Eu nam fost niciodata cu tine prieten , hai sa iti arat aici niste dovezi. Inainte de wipe , ai avut numele DaSilva , prieten cu Cesar , am vorbit pe skype , mi-ai zis ca esti eXemplu . Ok , hai sa ne uitam la creatii. WILD THEORY - http://forum.egaming.ro/creatii-f121-wild-...21380-p-60.html Aici sunt creatiile lui wild , sa ne uitam la pagina 3 , se pare ca te feliciti singur , dupa spusele tale , dar nu , tu il feliciti pe WildTheory , ai luat cateva creatii de a le lui si le-ai pus aici. Ps : macar stii cine sunt? Edit : Inca o dovada ca tu nu esti wild thoery. Uite ce xfire are el http://www.xfire.com/profile/wild1theory/ , si ce xfire ai tu http://www.xfire.com/profile/dasillva21/ , eu cand am plecat dintre ei ( e... ) , nu am luat nimic cu mine , tot ce am facut am lasat acolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeGaLiZe Posted August 29, 2009 Author Share Posted August 29, 2009 Esti prost ? Nu eu am zis ca esti prietenul meu ci tu , sau vrei sa public aici acel pm . Eu nu trebuie sa iti dovedesc nimic tie . Daca vrei pe ....G iti dau un pm cu ambele conturi nu ma mai seca atat la icre . Daca am numele DaSillva pe xFire cum sa pun exemplu sau wild1theory ? Nici nu trebuie sa stiu cine esti , pentru mine esti un nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Esti #cenzurat# ? Nu eu am zis ca esti prietenul meu ci tu , sau vrei sa public aici acel pm . Eu nu trebuie sa iti dovedesc nimic tie . Daca vrei pe ....G iti dau un pm cu ambele conturi nu ma mai seca atat la icre . Daca am numele DaSillva pe xFire cum sa pun exemplu sau wild1theory ? Nu imi dovedesti mie nimic , dar tu furi tot ce e pe #cenzurat# , ai plecat de acolo , nu copia tot ce am muncit noi , ti-am pus toate dovezile , uita-te si tu ce limbaj ai , se vede ca esti speriat. ce pm ti-am dat ? publical . PS : Aveti si voi grija cum dati moderator , vad ca au luat toti care nu merita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeGaLiZe Posted August 29, 2009 Author Share Posted August 29, 2009 Omule nu sunt speriat dar dai niste acuzatii care nu sunt adevarate ... Am sa fac noi creatii si am sa le public sau mai bine spus sa pui creatiile lui Wild Theory si sa iti arat PSD-ul , habar nu ai ce vorbesti ai venit aici sa faci +1. Inca odata , tu nu ai muncit nimic , pe ...g nu ai pus aceste creatii , iti este ca le gasesc aia si te numsc ripper = suspend 2 sapt. Promit ca daca ma mai acuzi fara dovezi ai suspend si am sa iti dovedesc ca sunt wild si exemplu , daca dai ochii cu mine pe sa te feresti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Omule nu sunt speriat dar dai niste acuzatii care nu sunt adevarate ... Am sa fac noi creatii si am sa le public sau mai bine spus sa pui creatiile lui Wild Theory si sa iti arat PSD-ul , habar nu ai ce vorbesti ai venit aici sa faci +1. Inca odata , tu nu ai muncit nimic , pe ...g nu ai pus aceste creatii , iti este ca le gasesc aia si te numsc ripper = suspend 2 sapt. Promit ca daca ma mai acuzi fara dovezi ai suspend si am sa iti dovedesc ca sunt wild si exemplu , daca dai ochii cu mine pe sa te feresti. pe e.. nu am pus nici o creatie de aici , nu vreau sa se stie cine sunt , dar ma doare cand tu faci dastea , am discutat cu cineva , un vecin de al tau si mi-a spus povestea , decat sa ma pun cu tine , mai bine nu iti mai zic nimic , ca imi dai suspend ca esti .. , oricum TU NU ESTI WILD THEORY , stiu foarte bine ce zic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeGaLiZe Posted August 29, 2009 Author Share Posted August 29, 2009 Esti total confuz , nu trebuie sa-ti dovedesc nimic "pa" Nu mai posta pe acest topic nu esti bine venit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts