Jump to content

Tutorial /fishing

Rampage

Recommended Posts

Am incercat sa ajung la skillul maxim al fishingului dar vad ca se lasa greu :).

Am ajuns la skill 3 si doresc sa spun acum cum am facut pana aici pentru a nu uita mai tarziu.

Cand voi ajunge la skill 5 voi posta si continuareaa micului "Tutorial".

De la skill 1 la skill 2 totul este absolut normal dupa care cand vrei sa treci de skill 2 te baga pe - cum stiti toti.

Cand veti ajunge la -149 nu va va mai lasa sa dati /fish aproximativ o ora.

Dupa care, cand ajungeti la -150 va va zice ca ati trecut la skill 3.

Aici este chiar ciudat in momentul de fata am skill 3 cu - 61 si am inceput de la -55 (cu skill 3).

Continui sa dau /fish poate in final voi rezolva problema aceasta. Cand voi termina voi posta si restul tutorialului.

Am ajuns in sfarsit la skill 4, iti trebuie rabdare multa sa ajungi la skillul maxim al fishing'ului totusi sper sa termin maine poimaine si sa completez topicul.

Cateva precizari la skill 3:

La -241 fish va va tine mai mult ca de obicei aprox. 20 min.

Iar la -300 fish va va da skill 4.

Skill 4 se incepe cu -100 fish si voi afla in curand la cat se termina.

In sfarsit dupa o serie de /fishuri am reusit sa ajung la skill 5. Momentan nu am avut un fish mai mare decat 109lbs. Fishul maxim la care trebuie sa il faceti pentru a ajunge la skill 5 este -600 fish.

In rest va urez multa bafta si spor la treaba :) sper ca acest tutorial sa va ajute daca vreti sa aveti skill 5 la fish. :)

Atentie !!! Mentionez ca nu este asa pe toate serverele sa-mp. Fiecare server are bug-ul lui deci nu se va intampla ca aici si pe alt server .

:logo2:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.