Rampage Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Am incercat sa ajung la skillul maxim al fishingului dar vad ca se lasa greu . Am ajuns la skill 3 si doresc sa spun acum cum am facut pana aici pentru a nu uita mai tarziu. Cand voi ajunge la skill 5 voi posta si continuareaa micului "Tutorial". De la skill 1 la skill 2 totul este absolut normal dupa care cand vrei sa treci de skill 2 te baga pe - cum stiti toti. Cand veti ajunge la -149 nu va va mai lasa sa dati /fish aproximativ o ora. Dupa care, cand ajungeti la -150 va va zice ca ati trecut la skill 3. Aici este chiar ciudat in momentul de fata am skill 3 cu - 61 si am inceput de la -55 (cu skill 3). Continui sa dau /fish poate in final voi rezolva problema aceasta. Cand voi termina voi posta si restul tutorialului. Am ajuns in sfarsit la skill 4, iti trebuie rabdare multa sa ajungi la skillul maxim al fishing'ului totusi sper sa termin maine poimaine si sa completez topicul. Cateva precizari la skill 3: La -241 fish va va tine mai mult ca de obicei aprox. 20 min. Iar la -300 fish va va da skill 4. Skill 4 se incepe cu -100 fish si voi afla in curand la cat se termina. In sfarsit dupa o serie de /fishuri am reusit sa ajung la skill 5. Momentan nu am avut un fish mai mare decat 109lbs. Fishul maxim la care trebuie sa il faceti pentru a ajunge la skill 5 este -600 fish. In rest va urez multa bafta si spor la treaba sper ca acest tutorial sa va ajute daca vreti sa aveti skill 5 la fish. Atentie !!! Mentionez ca nu este asa pe toate serverele sa-mp. Fiecare server are bug-ul lui deci nu se va intampla ca aici si pe alt server . :logo2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenjiKasen89 Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 am si eu skill 3 da nush pan knd e cu minus asta am -133 de fish acuma Link to comment Share on other sites More sharing options...
crunch Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 cunosc chestia tot skill 3 sunt Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShuRuBeL Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 multumim, closed + pinned Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rampage Posted September 22, 2009 Author Share Posted September 22, 2009 Tutorial terminat sper sa va ajute. Daca va fi nevoie si sunt greseli voi edita postul dar nu cred sa fie. Multumesc Alin_Maest pentru ajutor . Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanless Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Bravo un bun tutorial pentru un incepator ca mine si am fost si eu cu barca la peste sa vad cum e si am prins si eu un peste de 20lbs:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusmanu Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Cel mai mare peste este 109Lbs sa nu crede-ti ca exista vr`unul mai mare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bello Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Cel mai mare peste este 109Lbs sa nu crede-ti ca exista vr`unul mai mare. E na?Am prins odata 122Lbs Frumos explicat.Felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rampage Posted September 30, 2009 Author Share Posted September 30, 2009 E na?Am prins odata 122Lbs Frumos explicat.Felicitari. Multumesc Bello, Kindoze . Sunt sigur ca sunt si pesti mai mari, tot ce iti trebuie este rabdare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.