Cristian GRS Posted March 20, 2012 Share Posted March 20, 2012 (edited) Titlul clipului: Sfarsit Gen: Drama Durata: 0:45 Data lansarii: 20/03/2012 Scurta prezentare: Sinuciderea unei persoane prea incarcate de grijile vietii. Link catre clip : Este primul meu clip, nu fiti duri http://www.youtube.com/watch?v=h3710lS2OM8 Edited March 20, 2012 by ValentinNn Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExteeL Posted March 20, 2012 Share Posted March 20, 2012 Foarte bine Valentine pentru inceput! Melodia se potriveste perfect ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
k1Nduletz Posted March 21, 2012 Share Posted March 21, 2012 sincer e frumos dar dc te retragi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted March 21, 2012 Share Posted March 21, 2012 Wow.. genial filmu' ( ironic ) Macar /headmove puteai sa dai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madytz Posted March 21, 2012 Share Posted March 21, 2012 Nu e cine stie ce dar totusi e binisor pentru inceput . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian GRS Posted March 21, 2012 Author Share Posted March 21, 2012 ktk - ma las ptr. ca nu mai am timp ptr. acest joc. Multumesc ptr ca intelegeti ca este primul meu film(slabut) facut fara niciun fel de ajutor si nu criticati precum Blade. Daca vrei sa stii omule nici macar nu stiam ca exista comanda aia, dupa cum am mai zis, pana acum nu am mai facut filme si nici nu am mai participat ca "actor" in altele. Tu poti fi ironic in continuare din spatele PC-ului, ca na, doar esti [F4L]Balde mare jucator, fost lider cu multi bani etc, dar sa iti reamintesc: astea le ai doar intr-un joc, fi ironic si superior prin ceea ce esti in realitate, nu intr-un amarat de joc. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gang Mihai Posted March 21, 2012 Share Posted March 21, 2012 ktk - ma las ptr. ca nu mai am timp ptr. acest joc. Multumesc ptr ca intelegeti ca este primul meu film(slabut) facut fara niciun fel de ajutor si nu criticati precum Blade. Daca vrei sa stii omule nici macar nu stiam ca exista comanda aia, dupa cum am mai zis, pana acum nu am mai facut filme si nici nu am mai participat ca "actor" in altele. Tu poti fi ironic in continuare din spatele PC-ului, ca na, doar esti [F4L]Balde mare jucator, fost lider cu multi bani etc, dar sa iti reamintesc: astea le ai doar intr-un joc, fi ironic si superior prin ceea ce esti in realitate, nu intr-un amarat de joc. Daca te-as critica as spune direct ca "clipul e varza" dar nu o sa fac asta. Te cunosc din joc, stiu ce ai facut, cate ai facut, cum te-ai comportat .......si cate altele. Frumos film.... Dar... gandesti prea matur pentru varsta ta. Multa bafta in continuare Link to comment Share on other sites More sharing options...
N u D X Posted March 21, 2012 Share Posted March 21, 2012 Da nu e cine stie ce dar mie imi place. Bafta in continuare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrKira Posted March 21, 2012 Share Posted March 21, 2012 ktk - ma las ptr. ca nu mai am timp ptr. acest joc. Multumesc ptr ca intelegeti ca este primul meu film(slabut) facut fara niciun fel de ajutor si nu criticati precum Blade. Daca vrei sa stii omule nici macar nu stiam ca exista comanda aia, dupa cum am mai zis, pana acum nu am mai facut filme si nici nu am mai participat ca "actor" in altele. Tu poti fi ironic in continuare din spatele PC-ului, ca na, doar esti [F4L]Balde mare jucator, fost lider cu multi bani etc, dar sa iti reamintesc: astea le ai doar intr-un joc, fi ironic si superior prin ceea ce esti in realitate, nu intr-un amarat de joc. Felicitari, in sfarsit s-a gasit cineva care sa ii spuna in fata asta. Filmul, nu prea pot sa il critic... au fost si filme de 7 secunde, dar asta nu conteaza. Ce e drept, am ras putin cand te-ai aruncat de pe cladire din cauza melodiei. A fost un moment de genul, TOATA LUMEA CU BRICHETA IN MANA DREAPTA CHIAR ACUM!! In fine, nu am avut ocazia sa te cunosc, insa sunt un bun prieten de-al lui S k y l l y si il cred in totalitate, am mare incredere in el asa ca iti voi spune si eu succes in tot ceea ce ti-ai propus si la revedere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WorldDistroyer Posted March 21, 2012 Share Posted March 21, 2012 Frumusel , felicitari pentru efort. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alyin Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 Nu mi se pare foarte interesant. Insa felicitari pentru efort. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeadgeaRR Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 Nu mi se pare foarte interesant. Insa felicitari pentru efort. Baiatule asta e un clip de cateva luni bune, tu vii aici ca o floare si dai acum comment de +1 ? REPORT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts