Jump to content

[B-zone TV] Sfarsit!

Cristian GRS
 Share

Recommended Posts

ktk - ma las ptr. ca nu mai am timp ptr. acest joc.

Multumesc ptr ca intelegeti ca este primul meu film(slabut) facut fara niciun fel de ajutor si nu criticati precum Blade. Daca vrei sa stii omule nici macar nu stiam ca exista comanda aia, dupa cum am mai zis, pana acum nu am mai facut filme si nici nu am mai participat ca "actor" in altele. Tu poti fi ironic in continuare din spatele PC-ului, ca na, doar esti [F4L]Balde mare jucator, fost lider cu multi bani etc, dar sa iti reamintesc: astea le ai doar intr-un joc, fi ironic si superior prin ceea ce esti in realitate, nu intr-un amarat de joc.

Multumesc ptr ca intelegeti ca este primul meu film(slabut) facut fara niciun fel de ajutor si nu criticati precum Blade. Daca vrei sa stii omule nici macar nu stiam ca exista comanda aia, dupa cum am mai zis, pana acum nu am mai facut filme si nici nu am mai participat ca "actor" in altele. Tu poti fi ironic in continuare din spatele PC-ului, ca na, doar esti [F4L]Balde mare jucator, fost lider cu multi bani etc, dar sa iti reamintesc: astea le ai doar intr-un joc, fi ironic si superior prin ceea ce esti in realitate, nu intr-un amarat de joc.

Daca te-as critica as spune direct ca "clipul e varza" dar nu o sa fac asta.

Te cunosc din joc, stiu ce ai facut, cate ai facut, cum te-ai comportat .......si cate altele.

Frumos film....

Dar... gandesti prea matur pentru varsta ta.

Multa bafta in continuare

Felicitari, in sfarsit s-a gasit cineva care sa ii spuna in fata asta.

Filmul, nu prea pot sa il critic... au fost si filme de 7 secunde, dar asta nu conteaza. Ce e drept, am ras putin cand te-ai aruncat de pe cladire :) din cauza melodiei. A fost un moment de genul, TOATA LUMEA CU BRICHETA IN MANA DREAPTA CHIAR ACUM!! In fine, nu am avut ocazia sa te cunosc, insa sunt un bun prieten de-al lui S k y l l y si il cred in totalitate, am mare incredere in el asa ca iti voi spune si eu succes in tot ceea ce ti-ai propus si la revedere.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.