Jump to content

[B-Zone TV] THE LAST KILL / San Andreas Movie (32 Minutes)

BTD Capone
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: The Last Kill

Gen: Actiune

Durata: 32:00

Data lansarii: 07.08.2012

Scurta prezentare: Scurta prezentare: Pentru ca am avut destul timp liber in ultima perioada, am creat o colaborare cu un studio de filme din U.S.A, fapt care a creat baza acestui film. Am decis sa incerc sa fac ceva de durata mai mare, nu sa ma rezum doar la 3 minute de edit si chestii aiurea. Editul este facut de mine, filmarile sunt facute de niste membri ai ENITE STUDIO + ajutor din partea mea. Animatiile sunt facute speciale pentru film din partea unor developeri sa:mp, dar editate cu inca ceva programe. Vocile sunt inregistrate in studio si sunt naturale, fara efecte puse peste ele. Scenariul este facut de mine si un membru al ENITE STUDIO. Filmul este in limba engleza, pentru al putea intelege cat mai multa lume, deci daca doriti sa intelegeti ceva (cei care nu prea o aveti cu engleza): 3 prieteni au un service auto, unul dintre ei, obisnuia sa bata lumea si apoi sa ii ingroape la o ferma la periferia Los Santosului. Pana intr-o zi cand, ceilalti s-au saturat si au incercat sa il scape de acest obicei. Altul, era casatorit si locuia intr-o casa pe Winewood, care va urma sa fie arsa de catre niste mafioti, din cauza ca nu si-a platit datoriile la timp. La sfarsit, dupa ce mai intarvin niste lucruri minore, cei 2 (cel cu obsesia si un alt personaj) impreuna cu cei de la ferma, incearca sa uite de tot ce s-a intamplat, dar in sucurile lor este pusa o otrava care actioneaza automat, odata ajunga in corp. Cei 2 vor sa ii omoare pe toti cei de la ferma, astfel incat sa nu mai stie nimeni nimic, dar politia apare si decat sa isi petreaca restul vietii dupa gratii, aleg sa se sinucida. In final, ramane doar un singur personaj, fara bani sau casa, sotia si copilul la 2 metri sub pamant, dupa incendiul care i-a ucis in timpul noptii.

Ţi-am dat + 1 inainte de update la forum, iţi dau şi acum, păcat că au fost şterse atâtea topic-uri / posturi.

Felicitări, cel mai frumos video in sa:mp pe care l-am văzut vreodată.

Edited by S4GSpeeDy

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.