South Claudiu.King Posted June 2, 2017 Share Posted June 2, 2017 - Nume: Claudiu.KiNG. - Rank: 4. - Data săvârşirii interviului: 2/06/2017. - Tipul interviului: Simplu. - Numele celui/celor intervievat/ţi:[uV] AnTo.[SexMachine] - Alte precizări: Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Khaski RPG Posted June 2, 2017 Share Posted June 2, 2017 - Nume:Khaski - Rank:4 - Data săvârşirii interviului: 02.06.2017 - Tipul interviului:Simplu - Numele celui/celor intervievat/ţi:Scotocell si Arsenie - Alte precizări: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
RF GhosT Posted June 3, 2017 Share Posted June 3, 2017 - Nume:[uN]Gh[o]sT. - Rank:3 - Data săvârşirii interviului: 03.06.2017 - Tipul interviului:Simplu - Numele celui/celor intervievat/ţi: [uN]Athena. - Alte precizări: N-am avut probleme, am primit multe intrebari amuzante din partea publicului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrsPieck Posted June 3, 2017 Share Posted June 3, 2017 - Nume: SteveGames - Rank: 4 - Data săvârşirii interviului: - - Tipul interviului: Tema aleasa. - Numele celui/celor intervievat/ţi: Lil_m.davinci. - Alte precizări: Interviu anulat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorko28 Posted June 5, 2017 Share Posted June 5, 2017 - Nume: NiRiCK - Rank: 5 - Data săvârşirii interviului: 05.06.2017 - Tipul interviului: Simplu - Numele celui/celor intervievat/ţi: Phenomenal. - Alte precizări: Nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihaitaaa Posted June 5, 2017 Share Posted June 5, 2017 Evidenta interviurilor care nu au fost postate: Reporter - Client - Tip interviu - Ziua repartizarii 1. Local Editor Phenomenal - aRsenie - Tema Aleasa - 3 iunie @Claudiu King, interviul dumneavoastra a fost adaugat la raportul de activitate. Felicitari! @Khaski RPG, interviul dumneavoastra a fost adaugat la raportul de activitate. Felicitari! @uN GhosT, interviul dumneavoastra a fost adaugat la raportul de activitate. Felicitari! @SteveGames, in regula, interviu anulat. @zorko28, interviul dumneavoastra a fost adaugat la raportul de activitate. Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phenomenal.SUVERAN Posted June 6, 2017 Share Posted June 6, 2017 - Nume: Phenomenal. - Rank: 4 - Data săvârşirii interviului: 06.06.2017 - Tipul interviului: Tema aleasa - viata din trecut, prezent si viitor - Numele celui/celor intervievat/ţi: Arsenie - Alte precizări: interviu anulat, i-am facut intrebari speciale degeaba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihaitaaa Posted June 6, 2017 Share Posted June 6, 2017 Evidenta interviurilor care nu au fost postate: Reporter - Client - Tip interviu - Ziua repartizarii Toate interviurile au fost postate. Felicitari! @Pheno K1ng, in regula, interviu anulat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CroWnedCloWn1 Posted June 8, 2017 Share Posted June 8, 2017 - Nume: croWned.cloWn - Rank: 4 - Data săvârşirii interviului: 08.06.2017 - Tipul interviului: dublu-simplu - Numele celui/celor intervievat/ţi: extreme69 | xrestabily - Alte precizări: super Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donald Posted June 8, 2017 Share Posted June 8, 2017 (edited) @CroWnedCloWn1, interviul dumneavoastră a fost adaugat la raportul de activitate. Evidenta interviurilor care nu au fost postate: Reporter - Client - Tip interviu - Ziua repărtizarii 1. Local Editor Ura[G]anX - Harborym - Special - 8.06.17 ora 22:36 2. Network Anchor Khaski - XYLO - Simplu - 9.06.17 ora 15:14 Edited June 9, 2017 by Donald actualizare evidenta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donald Posted June 9, 2017 Share Posted June 9, 2017 (edited) Evidenta interviurilor care nu au fost postate: Reporter - Client - Tip interviu - Ziua repărtizarii 1. Local Editor Ura[G]anX - Harborym - Special - 8.06.17 ora 22:36 2. Network Anchor Khaski - XYLO - Simplu - 9.06.17 ora 15:14 3. Local Editor SpawnROYAL - Huge. - Simplu - 9.06.17 ora 23:27 4. Network Anchor SteveGames - SeReGeTheChemist - Dublu - 9.06.17 ora 23:27 5. Network Anchor Claudiu.King - Dyablox - Tema aleasă - 10.06.17 ora 13:00 Edited June 10, 2017 by Donald actualizare evidenta Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Claudiu.King Posted June 10, 2017 Share Posted June 10, 2017 - Nume: Claudiu.KiNG - Rank: 4. - Data săvârşirii interviului: 10/06/2017. - Tipul interviului: Tema aleasa. - Numele celui/celor intervievat/ţi: Dyablox, DerecK. si Seba. - Alte precizări: Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donald Posted June 10, 2017 Share Posted June 10, 2017 (edited) @Claudiu King, interviul dumneavoastră a fost adaugat la raportul de activitate. Evidenta interviurilor care nu au fost postate: Reporter - Client - Tip interviu - Ziua repărtizarii 1. Local Editor Ura[G]anX - Harborym - special - 8.06.17 ora 22:36 2. Network Anchor Khaski - XYLO - simplu - 9.06.17 ora 15:14 3. Local Editor SpawnROYAL - Huge. - simplu - 9.06.17 ora 23:27 4. Network Anchor SteveGames - SeReGeTheChemist - dublu - 9.06.17 ora 23:27 5. Network Anchor Gh[o]sT - ilCapoDiTuttiCapi. - dublu - 11.06.17 ora 00:03 Edited June 11, 2017 by Donald actualizare evidenta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victory UraganX Posted June 11, 2017 Share Posted June 11, 2017 - Nume: Ura[G]anX - Rank: 3 - Data săvârşirii interviului: Nu a fost efectuat. - Tipul interviului: Special. - Numele celui/celor intervievat/ţi: [A]Harborym, [A]Beeto si borisovg4. - Alte precizări: Multumesc, cel ce a facut cererea si-a batut joc de mine, dand [/q] exact inainte de inceperea live-ului. Dupa care, mi-a cerut sa incep emisiunea, intentionand sa dea [/q] in timpul acesteia (pentru dovezi, imi puteti cere si va dau PM). Link to comment Share on other sites More sharing options...
CroWnedCloWn1 Posted June 11, 2017 Share Posted June 11, 2017 (edited) - Nume: crowned.clown - Rank: 4. - Data săvârşirii interviului: 10/06/2017. - Tipul interviului: Simplu - Numele celui/celor intervievat/ţi: Huge. - Alte precizări: O problema, Huge m-a contactat si a zis sa dam live, eu m-am uitat pe forum am vazut numele meu si eram sigur ca e al meu nu stiu ce s-a intamplat, imi cer scuze, recunosc greseala. Imi pare rau. (eram si putin ametit, asta e). Edited June 11, 2017 by CroWnedCloWn1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donald Posted June 11, 2017 Share Posted June 11, 2017 (edited) @UraganX S4F, bine, interviu anulat. Dacă ai dovezi postează-l la Lista Neagră. @CroWnedCloWn1, interviul dumneavoastră a fost adaugat la raportul de activitate. Nu a fost frumos ca i-ai 'furat' interviul colegului tau. @SpawnROYAL, sa nu mai dai interviu cu Huge. . Evidenta interviurilor care nu au fost postate: Reporter - Client - Tip interviu - Ziua repărtizarii 1. Network Anchor Khaski - XYLO - simplu - 9.06.17 ora 15:14 2. Network Anchor SteveGames - SeReGeTheChemist - dublu - 9.06.17 ora 23:27 3. Network Anchor Gh[o]sT - ilCapoDiTuttiCapi. - dublu - 11.06.17 ora 00:03 Edited June 12, 2017 by Donald actualizare evidenta Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrsPieck Posted June 11, 2017 Share Posted June 11, 2017 Nume: SteveGames - Rank: 4 - Data săvârşirii interviului: - - Tipul interviului: Dublu - Numele celui/celor intervievat/ţi: SeReGeTheChemist si MomoCat - Alte precizări: Din pacate s-a anulat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donald Posted June 12, 2017 Share Posted June 12, 2017 (edited) @SteveGames, bine, interviu anulat. Evidenta interviurilor care nu au fost postate: Reporter - Client - Tip interviu - Ziua repărtizarii 1. Network Anchor Khaski - XYLO - simplu - 9.06.17 ora 15:14 2. Network Anchor Gh[o]sT - ilCapoDiTuttiCapi. - dublu - 11.06.17 ora 00:03 Edited June 12, 2017 by Donald Link to comment Share on other sites More sharing options...
RF GhosT Posted June 12, 2017 Share Posted June 12, 2017 Nume: [uN]Gh[o]sT. - Rank: 4 - Data săvârşirii interviului: 12.06.2017 - Tipul interviului: Dublu - Numele celui/celor intervievat/ţi: iLCapoDiTuttiCapi si Wazzy. - Alte precizări: A fost ok, au avut raspunsuri originale si au dezvoltat la fiecare intrebare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donald Posted June 12, 2017 Share Posted June 12, 2017 @uN GhosT, interviul dumneavoastră a fost adaugat la raportul de activitate. Evidenta interviurilor care nu au fost postate: Reporter - Client - Tip interviu - Ziua repărtizarii 1. Network Anchor Khaski - XYLO - simplu - 9.06.17 ora 15:14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Khaski RPG Posted June 13, 2017 Share Posted June 13, 2017 Nume: Khaski - Rank: 4 - Data săvârşirii interviului: 13.06.2017 - Tipul interviului: simplu - Numele celui/celor intervievat/ţi: XYLO - Alte precizări:ANULAT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donald Posted June 13, 2017 Share Posted June 13, 2017 @Khaski RPG, bine, interviu anulat. Evidenta interviurilor care nu au fost postate: Reporter - Client - Tip interviu - Ziua repărtizarii Toate interviurile au fost postate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donald Posted June 13, 2017 Share Posted June 13, 2017 (edited) - Nume: Donald - Rank: 6 - Data săvârşirii interviului: 13.06 - Tipul interviului: Dublu - Numele celui/celor intervievat/ţi: .Radu.G si Phoo - Alte precizări: Din pacate, interviul nu a fost adaugat la raport. L-am facut cu pauza si nu am avut 10 replici pe fiecare parte. - Nume: Donald - Rank: 6 - Data săvârşirii interviului: 13.06.2017 - Tipul interviului: Dublu - Numele celui/celor intervievat/ţi: Jocker si Dereck. - Alte precizări: - @Donald, OK! Al doilea interviu a fost adaugat la raportul de activitate. Evidenta interviurilor care nu au fost postate: Reporter - Client - Tip interviu - Ziua repărtizarii Toate interviurile au fost postate. Edited June 13, 2017 by Donald Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donald Posted June 13, 2017 Share Posted June 13, 2017 (edited) wrong topic Edited June 13, 2017 by Donald Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donald Posted June 15, 2017 Share Posted June 15, 2017 (edited) - Nume: Donald - Rank: 6 - Data săvârşirii interviului: 15.06.2017 - Tipul interviului: Pe o tema aleasa + intrebari din viata reala - Numele celui/celor intervievat/ţi: Vio.KinG - Alte precizări: - - Nume: Donald - Rank: 6 - Data săvârşirii interviului: 15.06.2017 - Tipul interviului: Pe o tema aleasa + intrebari din viata reala - Numele celui/celor intervievat/ţi: Alexandru.exe, Alin.S, JuSsTyn. - Alte precizări: - - Nume: Donald - Rank: 6 - Data săvârşirii interviului: 15.06.2017 - Tipul interviului: Pe o tema aleasa + intrebari din viata reala - Numele celui/celor intervievat/ţi: Kng si Diana.TORENTO - Alte precizări: - @Donald, interviurile au fost adaugat la raportul de activitate. Evidenta interviurilor care nu au fost postate: Reporter - Client - Tip interviu - Ziua repărtizarii Network Anchor Phenomenal - meridional - Simplu - 15.06 16:55 Edited June 15, 2017 by Donald Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts